Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Учредяват дружеството за спасение на русенския баскетбол
Автор: Екип Ruse24.bg 13:03 / 22.07.2010Коментари (5)1615
© Ruse24.bg
На 23 юли от 18:00 часа в зала "Култура" на Община Русе ще се състои учредително събрание на акционерното дружество "Русенски феномен", научи Ruse24.bg.

Целта на новоучреденото дружество ще е чрез набиране на акционери и развиване на стопанска дейност да се осигури финансиране и развитие на женския баскетбол в Русе. Акционерите ще могат да определят политиката за развитие на спорта, както и да участват с идеи и решения относно управлението на капитала.

Цената на една акция е 5 лв. Необходимият начален капитал е 50 000 лв. Отправяме покана към всички фирми и физически лица да запишат участие в учредителното събрание на e-mail адреси: padalski@abv.bg и dunav.econt@gmail.com.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
това са пълни глупости пак му дайте пари той имал 200-300 хиляди пак не може да започне Сроковете минаха Защо се събирате на 23 07 10 ЗАЩОТО дунав футболния отбор играе контрола по същото време и няма кой да го захапе наивници такива ВИЕ не разбрахте че сроковете за всичко свършиха ОТ 90 ДНИ Г-Н СЪБЕВ СЕ КРИЕ ОТ пе*алски защо той Г-Н СЪБЕВ не присъства на тези глупости,защо не заявява своята поткрепа,защото това всичко е лъжа но вие му се вържите НЕКА това съпиране се измести за друг ден за да има неудобни вапроси ОТБОР НЯМА ДА ИМА 1000 ПРОЦЕНТА
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: