Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Позор за националния отбор и оставка на Станимир Стоилов
Автор: Екип Ruse24.bg 10:00 / 08.09.2010Коментари (44)405
© Гонг
Националният отбор на България се провали тотално тази вечер, записвайки поражение с 0:1 от Черна гора у дома във втората си среща от евроквалификациите. Преди четири дни тимът ни загуби с 0:4 от Англия. Нашите започнаха с надмощие срещу бившата югославска република, но допуснаха лек гол в 35-ата минута, след което така и не направиха нищо, с което да обърнат развоя на мача.

След срещата селекционерът Станимир Стоилов призна пред БНТ, че това е последният му мач начело на националния отбор. Министър председателят Бойко Борисов, който наблюдава двубоя на живо, обяви след срещата, че в българския футбол трябва да се изчисти всичко и да се започне от нулата. "Разликата бе в девятките - тази, която игра за Черна гора и тази, която не игра за България. Трябва да започнем с чистката като Германия - от първия до последния", коментира премиерът на страната.

По-рано пък младежкият национален отбор стигна дъното на своята предварителна група, след като загуби с 0:1 от Швеция с гол в 90-ата минута. По този начин младежите приключиха след Швеция, Израел, Черна гора и ... Казахстан в класирането.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Единодушни сме по въпроса, че Ст. Стоилов, Н. Сираков, Б.Михайлов, Й.Лечков и С-ие трябва да си ходят. Двама от тях вече "хвърлиха" оставки. Но само оставка достатъчна ли е? Тези "величия" трябва да отговарят за поразиите, които нанесоха на българския футбол на всичките му равнища - национално, професионално, аматьорско, детско-юношеско, та дори и махленско... Те трябва да бъдат съдени и наказани с лишаване от свобода, конфискация на имуществото им и солидни парични санкции! Може би пак от Пловдив трябва да тръгне подписка в тази посока, но кой ще се заеме със събирането на подписите? Иначе съм сигурен, че Пловдив ще събере поне 50000 подписа...
0
 
 
Тази сган в БФС и всичките им подлоги съсипаха фубола.Съсипаха емблематични клубове,съсипаха и националния отбор.4-ти в света били,косата и плешивата кратуна-боклуци
0
 
 
То какво ли ни е наред в държавата та искаме футбол да имаме Който и да дойде все тая с тия футболисти толкова
+1
 
 
Каквото първенството такъв и национала. Шуробаджинащината и корупцията трябва да се изчистят от БФС и чак тогава ще видим подем в националния. Боби като стана президент на БФС-то имах надежда че ще ги оправи тези работи но той още повече ги влоши.
0
 
 
отивам да гледам Ботев 1912 мисля ,че там ще е по интересно.
+1
 
 
Един другар с перука ,да направи една метла от перуката си Яко метене та и Той барабар с Тях. Пловдив е най великия град .а да не описваме колко е красив.
+1
 
 
Дано ме разберете правилно. Не трябва да е бьлгарин тренера ,нито балканец. Някой с немска дисциплина,или холандска фантазия.Нашите подкупни псета за нищо не стават. Господ да пази бьлгарите.
+2
 
 
като се почне от портиера,Лечковци,Сираковци,Михайловци,и всички до един,както казва ББ -от първия до последния-ВЪН!
+2
 
 
Така или иначе, ако спрем участието на национала в квалификациите, ще ни друснат солидна глоба и ще ни лишат от участие най-малко само за следващите квалификации. Трябва да е треньор, който да разкара всички мениджъри и мафиоти, да работи изключително самостоятелно, а чиновниците от БФС само да подписват решенията на треньора. След такъв оглушителен провал най-малкото е да се свика извънреден конгресна БФС и да се изхвърлят всички очифутени олигофрени, начело с Перуката!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: