Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Известен корейски тиктокър е обвинен в сексуално насилие 
Автор: Неда Узунколева 17:37 / 25.12.2023Коментари (0)687
©
Световноизвестният корейски тиктокър Уон Джеонг  се оказа в светлината на прожекторите, но не заради голямата си популярност в социалните мрежи. Новината за ареста му по обвинения в сексуално насилие се разпространи бързо, привличайки oбщественото внимание, съобщават от "Thaiger".

Джеонг се наложи в TikTok, където неговите хумористични видеоклипове привличат над 55,5 милиона последователи. Неговото онлайн присъствие се простира и в YouTube, където е натрупал още 11 милиона абонати.

Въпреки че започва кариерата си в TikTok сравнително скоро в края на 2020 г., Джеонг бързо става известен с повтарящата се употреба на думата "мама“ във видеоклиповете си, което му печели прякора "Mama Boy Ox Zung". Неговата онлайн активност обаче внезапно спира преди няколко месеца, като последната му публикация е загадъчно видео в TikTok от 22 юли 2023 г.

Внезапната липса на съдържание на Джеонг остави феновете му озадачени до разкриването на ареста му. Както съобщава "SBS", Jeong в момента е изправен пред обвинения в сексуално насилие. Тази новина предизвика шок в онлайн общността, което доведе до вълна от въпроси относно случая.

Подробностите около обвиненията предполагат тревожен сценарий. Твърди се, че Джеонг, заедно с друг мъж, който остава неидентифициран, насърчавали жена да консумира алкохол до безсъзнание. Впоследствие транспортирали  жертвата до резиденцията на приятел, където жената е била многократно изнасилена. 

Тя съобщила за престъплението на полицията на 12 декември 2023 г., което довело до последващите арести на Джеонг и неговия спътник. В момента тече разследване на обвиненията.

В момента Джеонг остава в полицейския арест. Ако бъде признат за виновен по повдигнатите му обвинения, той може да получи присъда до седем години затвор. Първият съдебен процес е насрочен за 17 януари 2024 г.

Интересното е, че процесът на задържане на Джеонг не е бил лесен. Докладите сочат, че когато полицията пристигнала в резиденцията му тиктокърът и неговите приятели отказали да им позволят да влязат. Това наложило намесата на пожарникари за достъп до имота. След предварителни разследвания случаят беше предаден на прокуратурата, като последващи актуализации ще последват своевременно.

Тази шокираща новина служи като рязко напомняне колко е важно "инфлуенсърите" да бъдат държани отговорни за техните действия, независимо от тяхната популярност. Въпреки че изходът от случая все още предстои да бъде определен, ясно е, че това събитие е повлияло значително върху онлайн личността на Джеонг и позицията му сред милионите му последователи.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: