Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
В сряда решават бъдещето на Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 15:46 / 14.02.2011Коментари (8)3097
© Ruse24.bg
В късния следобед в сряда ще стане ясно дали отборът на "Дунав" ще продължи да съществува или ще изчезне от футболната карта.


Това каза пред журналисти по поръчение на президента Стойне Стойнев днес наставникът на тима Мирослав Миронов. Самият Стойнев или пък членове от екипа му не бяха забелязани в района на стадиона.


Ако до 17,30 ч. на 16-ти се появи спасител, работата ще продължи. В противен случай - ще бъде официално обявено разпускането на отбора. Миронов не конкретизира, дали на "небосклона" има кандидат да поеме отбора но уточни, че ако такъв се намери, до края на сезона той ще трябва да осигури около 300 000 лв., колкото, по думите му, са необходими за завършване на първенството. Ако чудото не стане, в четвъртък футболистите ще получат бележки, че са свободни да си търсят нови отбори. Миронов продължава да тренира с тези футболисти, които все още са в Русе. Четирима в Плевен и един в Шумен са "на повикване", готови да се върнат, ако на хоризонта се появи спасител, допълни наставникът на "Дунав".

Източник: ruse-news.com

Още по темата: общо новини по темата: 20
24.02.2011
19.02.2011
18.02.2011
18.02.2011
18.02.2011
18.02.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Скъпи приятели, благодаря за коментарите и за "дървения философ". Отговарям на всички- "Дунав" има една купа на аматьорската лига от времето, когато играеше в аматьорските групи. Колкото по- малко отбори като "Дунав", "Етър", "Ботев" и пр. в А- група, толкова по- безпроблемно ще печелят първенството червено- сините. Дали така ще се повиши нивото на клубния ни футбол- не съм сигурен. Мисля, че от коментарите ми личи, че много ми пука за "Дунав" Русе. Само да попитам- dunav-ruse, ти от Дунав Русе ли си?
0
 
 
Абе тука защо само идиоти пишат? Единия дървен филосов, а другия също дървен филосов, но и доказан див селянин. Като не ви пука за Дунав, гледайте си любимите отбори и оставете Дунав на истинските фенове.
0
 
 
Аристон Русе има по-големи шансове за връщане на Русе в елита на А-група..
0
 
 
Дунав дори и да го има е сигорен изпадащ... По добре да се ликвидира и да почнем на чисто във В-ГРУПА.... по подобие на Спартак(Вн.),Спартак(Плевен),Ботев(Пловдив) и Нефтохимик....Не сме единствените който се отказаха от б-група,първи бяха Равда сега сме ние...След това може и Спартак (Пловдив)
0
 
 
В добавка към предния коментар- вижте новината от 29.01. "Грипната епидемия застигна и ФК "Дунав". Отворете учебниците по медицина; там си пише- грипът е смъртоносна болест за малките деца и възрастните пациенти. И понеже по мои сметки "Дунав" е на 65 г., явно грипът здравата го е тръшнал. А сега сериозно- винаги съм очаквал "Дунав" да стане следващия "Осъм" Ловеч. Явно трябва да си избера друг любим отбор. Не ми отговаряйте, че ще се намери някакво спасение и отборът ще оцелее. Не искам оцеляване, искам Отбор, който да размазва столичните "грандове", както е ставало в недалечното минало!
-1
 
 
Какво става, скъпи русенци? Многомилионният мегаполис Разград прави футболни чудеса по подобие на мултимилионния мегаполис Ловеч! Ние се молим като изпаднали просяци. Между другото- вероятно по ирония днес на страницата на Гонг.бг една до друга се появиха следните две новини: "Новата заплата на Бербатов - над 21 милиона лева годишно." 14.02/15:52 "Удължават агонията на Дунав с два дни." 14.02/15:40, което потвърждава старата истина, че щастието не е в парите, а в тяхното количество. За финал мога само да повторя репликата на наш футболен коментатор: "Уважаеми зрители, каква поредна футболна драма..."
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Формула 1
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: