Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Дунав се прости с професионалния футбол
Автор: Екип Ruse24.bg 10:15 / 18.02.2011Коментари (2)2750
© Ruse24.bg
Поне в близките 2-3 години футбол на професионално ниво в Русе няма да има.

Това стана ясно късно снощи. По думите на председателя на Областния съвет на БФС в Русе Димитър Димитров, на срещата на желаещия да поеме "Дунав" столичен бизнесмен с кмета Божидар Йотов, областният управител Пламен Стоилов и председателят на Общинския съвет Васил Пенчев не се е стигнало до някакво конкретно решение и бизнесменът си заминал.


Така в настоящата ситуация, след като УС на "Дунав" вече подаде оставка, вероятно старши треньорът Мирослав Миронов ще трябва да освободи играчите и да ги прати да си търсят нови отбори.


"Оставам докрай, за да видя какво ще стане. Явно този град наистина не заслужава да има отбор, каза разочарованият Миронов, който до последния момент се надяваше, че тимът му ще бъде спасен. Оттук нататък ще се решава дали "Дунав" ще доиграе с юноши първенството, за да запази мястото си в Източната "Б" група, или клубът ще обяви фалит и ще бъде изцяло ликвидиран.

Източник: ruse-news.com

Още по темата: общо новини по темата: 20
24.02.2011
19.02.2011
18.02.2011
18.02.2011
18.02.2011
17.02.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Проблемите на ФК''Дунав''-Русе не са пряко свързани само с кмета на Русе. Те са вслествие на живота на всеки от нас в града..Това е пряко отражение на бизнеса,икономическите и финансовите възможности на всеки от нас , който живее не само в Русе но и в България като цяло. Конкретно за футбола като спорт вина за положението в което се намира носят всички ръководители, футболисти, фенове че дори и всеки обикновен човек, който до сега си траел и приемал нещата такива квито му ги пуснат от горе. Най-големия фактор за това има БФС която няма ясна концепция и програма за развитието на футбола за години напред, десетилетие и повече.Аз съм за ликвидирането на клуба защото професионален футбол не може да се прави само с юноши.Ако всеки от нас се задоволява само с това отбора да се съзтезава в източна б-група без да постигаме резултатите които да задоволяват общественоста значи Русе е град без бъдеще.Не искам да присъствам на футболен мач в който отбора не е подготвен и губи с двуцифрен резултат в името на това че сме отбор с традициите да сме ''Б-група'' че дори заслужаваме нещо повече елитната на А-група защото всеки от нас знае че сме имали своя славен момент в европейките клубни турнири.Нека това което приживяваме сега да не е насочено върху отрицателните ни емоции към общината..Дано всеки от нас изпита своето щастие и по скоро да се върнем към славните времета, на нашият любим и обичан с цялото ни сарце и душа отбор на Дунав Русе..
0
 
 
Да обявяват фалит и да се маха тази престъпна върхушка от отбора. Ръководството на общината да продължава да търси спонсор на отбора, че то срамота, един мижав Лудогорец ни засрами.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Формула 1
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: