Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Баскетболът отново събра елита на Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 10:57 / 29.10.2014Коментари (0)385
Баскетболът събра елита на Русе за пореден път. Спортът донесъл уникалните за града в колективните игри 4 златни шампионски титли и 4 Купи на България за последните години в момента е обединен в БК "Дунав Русе".

Той продължава да обединява и все повече представители на елита на крайдунавския град, следвайки своята максима, че успешният бизнес трябва да върви ръка за ръка с успешния спорт, представящ Русе на високо ниво.

Това се случи и на поредната ВИП Гала вечер, организирана от ръководството на Баскетболен клуб "Дунав Русе" със специалната подкрепа на "Тива Ком" и "Куриерски центрове ПРАТКИТЕ". Сред присъстващите в Канев център Русенски университет имаше представители на един от новите партньори на клуба - домакините от Русенския университет в лицето на доц. д-р Борислав Ангелов и проф. Велизар Павлов, ръководители на институции и някои от най-успешните бизнес организации в града и региона. Те се срещнаха с ръководството на клуба, "ВИП клуб"-а към него, треньорите на мъжкия и женския отбор Николай Господинов и Георги Божков, както и специалистите, които се занимават с подготовката на момчетата и момичетата от школата.

Основната тема естествено бе баскетболът в града и възможностите за неговото развитие. Един от крупните бизнесмени в Русе и нови приятели на клуба дори се ангажира да осигури официални костюми на дамския и мъжкия отбор. Младежите от "JUMP Project" пък внесоха нова свежа нотка в събитието. Те презентираха своята идея за тренинги на свои връстници, с които да се преодолее оформилата се дупка между образованието и професионалната реализация с повече увереност в собствените сили.

Украшението на вечерта бяха "сините феи", които блеснаха с официални и спортно-елегантни облекла. Не липсваха и фотосесии с шампионките, които се бяха превърнали във фотомодели. Това важеше и за състезателите от мъжкия отбор, които също не страдаха от липса на внимание.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Александър Митев и Рада Колева станаха двойни шампиони на Държавен тенис турнир до 16 г. в Русе
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: