Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Дунав излиза с най-доброто срещу лидера, феновете подгряват с турнир в Несебър
Автор: Екип Ruse24.bg 11:48 / 21.08.2015Коментари (0)585
©
Дунав излиза с най-доброто срещу Поморие в мача си от петия кръг на първенството в "Б" група. "Драконите" гостуват на временния лидер в класирането на втория ешелон утре от 20:00 часа. 

Треньорът на русенския състав Веселин Великов потвърди, че в отбора няма контузени. На разположение ще е и Николай Колев, който бе наказан за срещата със Созопол (2:0) заради червения картон в мача с Нефтохимик (1:1). Отборът тренира днес от 11 часа и в 14:30 ч. отпътува за Бургас, където ще нощува.

"Всички в отбора са здрави. Отиваме да играем футбол и да се представим добре. Няма да е лесно. Играем срещу лидера във временното класиране, който има 4 победи от 4 мача и дори не е допуснал гол. Пожелавам си успех и вярвам, че можем да го постигнем", коментира Великов.

Междувременно феновете на Дунав стягат отново подкрепа за своите любимци за дербито. Поне 100 привърженици на "драконите" се очаква да са на трибуните на стадиона в Поморие. Основната част ще пътуват в деня на мача с автобус и коли от Русе. Други пък са край морето от началото на седмицата.

Част от тях, начело с председателя на официалния клуб на привържениците на "небесно-сините" Александър Стефанов и един от креативните мотори на феновете Васил Тодоров, се включиха в турнир по мини футбол на едно от изкуствените игрища в рамките на стадион Несебър на 18, 19 и 20 август. 

Отборът на "Дунав завинаги", в който влязоха още Пламен Сашев, Севгин Сюлейман, Айгюн Ешерефов, Александър Владимиров, Николай Владимиров, Билги Велиев, Теодор Тодоров, победи софийските Бохемия спорт с 6:3 и АМФЛ с 10:1 и завърши 2:2 с Розова долина от Казанлък. Това му донесе заслужена шампионска купа в надпреварата, което бе определено и като добра поличба за предстоящия важен мач на "драконите" в Поморие.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: