Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Херо не изключва завръщане в националния отбор
Автор: Екип Ruse24.bg 10:23 / 08.09.2015Коментари (0)469
© Ruse24.bg
Треньорът на казахстанския Иртиш Димитър Димитров разкри в предаването Sport7 по TV7, че най-голямата грешка в кариерата му е, че е напуснал националния отбор. Херо отказа да коментира спекулациите, че ще смени Ивайло Петев начело на представителния ни тим, но обясни, че във футбола няма невъзможни неща.

Самият Димитров, чийто отбор в Казахстан има само една загуба в първите десет мача под негово ръководство, призна, че в България няма условия за работа.

"Няма да открия топлата вода като кажа, че в България много трудно се работи. Натискът срещу треньорите е огромен, тези, които имат собствено мнение, са недолюбвани от собствениците и са игнорирани да работят в нормални условия и клубове. Затова повечето наставници търсят варианти в чужбина. Човек трябва да търси место под слънцето, започна Димитров.

- От позицията, която имам, не мога да критикувам, а и не е коректно. Изключително болно е от отзвука, който идва за националния ни отбор в чужбина. Той е лицето и огледало за българския футбол и когато тези резултати са лоши, се отразява на нас. По този начин български треньори и футболисти по-рядко ще бъдат канени в чужбина.

Мачът с Норвегия бе изключително обиден. Поведението бе плахо, нямаше колектив. Норвегия не е по-голяма класа от нас, но видях дисциплиниран отбор, с ясна визия и философия и това им помогна да спечелят мача."

На въпрос дали е възможно някой ден той отново да застане начело на представителния ни тим, той обясни: "Аз съм се научил във футбола да не казвам "Никога". Използвам случая пред г-н Вуцов, преди време, когато напуснах отбора, направих една от най-големите си грешки в своята кариера. Тогава се подведох на емоциите, тъй като имах желание да водя всекидневна работа", обясни Херо на присъстващия в студиото Иван Вуцов.

Херо не пропусна да коментира и темата "Левски": "Естествено, че следя случващото се в "Левски", но няма какво да кажа. Далеч съм от кухнята, далеч от всекидневните неща в клуба. Обидно е "Левски" да бъде в това състояние. Ако се търсят причини, винаги може да се намерят. "Левски" можеше да е по-нагоре в класирането, въпреки моментното състояние, заяви Димитров.

- Пак се връщам и да кажа, че не съм казал една лоша дума срещу Георги, това че той го направи, е отделен въпрос. Ако аз не съм искал да дойда в "Левски", още в началото щях да кажа, че нямам желание. Аз съм приел нещата на 100%, бяхме се договорили и правех селекция. Но в същото време ми бе показано по ясен начин, че не съм желан на "Герена" . Всичко бе правено, за да ме унижат. А защо те получи този обрат? Хората в ръководството го знаят."







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: