Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Кубрат Пулев: Искам да се боксирам за световна титла в България
Автор: Екип Ruse24.bg 11:20 / 07.12.2015Коментари (2)471
©
"Желанието ми е да се боксирам за европейската титла или световната титла в България", заяви Кубрат Пулев на родна земя. 

Кобрата се завърна в България след снощния впечатляващ успех срещу Харис Морис в гала вечерта в Хамбург, Германия. Най-добрият ни боксьор записа най-бързата си победа, откакто е в профи бокса, нокаутирайтки американеца за минута и 59 секунди.

"Знам, че всички искате да ме видите отново в мач за световната титла. Не смятам, че мачът срещу Харис е бил безсмислен. Има и такива противници като него, не го подцених. Направих много добра подготовка за този мач. Имах нужда да си върна рутината", каза той пред Канал 3.

"Куриозното беше, че в съблекалнята преди мача с Морис с Ули Вегнер тренирахме имено точно десен ъперкът, с който победих. Нямах намерението да приключвам мача в първия рунд, но така се получи", заяви още Кобрата.

Кубрат Пулев коментира и успеха на новия Световен шампион Тайсън Фюри и победата му срещу Владимир Кличко. Кобрата сподели, че следващият му мач ще бъде през пролетта на 2016 година (март-април).






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
пульо се боксирал с инвалид и иска титла в Бг. Що не се боксира с Чисора, да ти напука наглата мутра както направи Кличко!
+3
 
 
Ти се лупкай още с торби пък си мисли,че си голям боксьор....С удар в тяло,нокаут на 2-та минута....къде ти ги намират такива дюшеци по на 40 години и като свикнеш така да побеждаваш и после бършат пода с теб!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: