Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Григор Димитров: Тенисът сбъдна мечтата ми
Автор: Екип Ruse24.bg 10:11 / 14.12.2015Коментари (0)517
© Facebook
Тенисът ми даде възможността и свободата да разкрия себе си. Благодарение на този спорт аз осъществих мечтата си и продължавам да живея с нея.

Това признава Григор Димитров за официалния сайт на Nike. Най-добрият български тенисист и спортист №1 на страната ни за миналата година е рекламно лице на гиганта за екипировка.

В момента Димитров е в Маями, където започна подготовката си за новия сезон. Както можеше да се очаква, на всяка тренировка край корта, където е талантът от Хасково, е пълно с фенове, които търпеливо чакат за снимки. Григор е с новия си треньор Франко Давин и Йохан Йортегрен от шведската академия Good to Great, с когото отново работи след раздялата с Роджър Рашийд.

Григор даде интервю за австралийския канал Fox, в което говори за своите колеги Ник Кириос, Бърнард Томич и Танаси Кокинакис. "Те са различни играчи и съм убеден, че имат силите и таланта да достигнат до топ 5 на световната ранглиста. Кириос постигна изключителни неща за 20-годишен тенисист. Мисля, че ключовото при него е да остане здрав", заяви Димитров.

"Където и да играе, той е много опасен играч и това, че победи Роджър Федерер и Рафаел Надал през последните две години, го доказва", каза още първата ни ракета за своя колега.

"Уважавам много Григор, чието достигане до №8 в световната ранглиста бе нещо огромно като постижение. Играли сме много пъти заедно по юношески турнири и той е наистина солиден състезател", заяви Томич. Двамата ще се видят много скоро на турнира в Бризбейн, в който ще участват още Федерер, Кей Нишикори, Марин Чилич и др.

Източник: в. "24 часа"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: