Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
"Ловецът" на бежанци Динко: Аз съм си в България и няма да бягам от хора, които нарушават законите
Автор: Екип Ruse24.bg 15:51 / 27.03.2016Коментари (30)2776
© Ruse24.bg
"Благодарение на това, което направих за България, чух, че има "Български хелзинкски комитет". Аз не съм "ошамарил" бежанци, а съм се защитавал." Това заяви в днес в интервю за "Канал 3" Динко, станал популярен с прозвището "ловец на бежанци".

Динко Вълев залови група нелегални имигранти. След като е бил нападнат, с голи ръце той принуждава 11 нелегални мигранти да налягат по земята и да чакат полицията. Това го превърна в герой за едни и в престъпник за други. Чуждите медии писаха за него, а у нас "Български хелинкски комитет" пусна жалба до МВР заради действията му. Така Динко беше призован да се яви в полицейското управление в Бургас, за да дава показания. Динко говори без заобикалки за мотивите си.

Бившият състезател по борба разкри, че бил нападнат от един бежанец, докато карал АТВ-то си. Динко спрял и се върнал - там видял в храстите цяла група нелегални мигранти. Двама от тях се опитали да му скочат на бой, един държал "остър предмет". Вълев използвал физическа сила и сломил нападателите си. После накарал всички да налягат по земята - сред тях жени и дори бебе.

Динко е убеден, че е възпрял закононарушители и това е правилно. Той смята, че тези, които го критикуват са тъпи и попита какво биха направили те.

"Нямаше ли да се защитят или щяха да избягат? Аз съм си в България и няма да бягам от хора, които нарушават законите. Ще бягам, ако съм в Сирия", отсича Динко.

Той посочи, че ако някой ден има наследник ще научи и него да се защитава с физическа сила, за да се изправя срещу опасностите. Той е убеден, че Гранична полиция няма да се справи с бежанския поток, особено без оръжие. Предлага да се увеличи възнаграждението на граничните полицаи, за да бъдат стимулирани да се борят с бежанците, а не да ги оставят да преминават.


Още по темата: общо новини по темата: 746
24.11.2022 »
02.11.2022 »
18.10.2022 »
11.10.2022 »
26.09.2022 »
20.09.2022 »
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
а 1912 бил Ангел...rodop пък бил Петко. Организираните форумни к******и се знаят кой кой е...и си личи ,че и позицийките им са синхронизирани.Но...много лесно е,човек който иска да ви набара един по един..просто да ви чете и да си записва.После да бъде наблюдателен и хубаво да слуша,като се хвалите кой кой е..и къде е...И после ще ви изографисам на всички по ербап,тези педерастии дето си мислите ,че ме плашите на лични! Майката ще ви разгоня на всички пе**лчета тук...и там....Не щото мразя тоя или ония отбор,а щото не обичам разни ,меки пе**лчета и к******и да ми се правят на мъже зад компа и да ми искат телефони или да ми определят срещи за да ме Бият.Аз ще ви обясня ,как стават тези неща к**ви сополиви.
+1
 
 
Ще го направите министър на отбраната вашия Динко...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+7
 
 
Нямам желание да коментирам качествата или външния вид на Динко..нито Законово или не е реагирал.Нито искам да коментирам медийната изява и желанието да се покажеш дали е инстинкт или родолюбиво дело.Искам само да изкажа мнение,че като бг гражданин е РЕАГИРАЛ правилно. Няма време да обясняваш на 11 нелегални,какво се прави на ЧУЖДА земя.Той ги е накарал да легнат и да ЧАКАТ полиция.Тези които са се направили на ербап(понеже думата полиция,би им развалила ПЛАНОВЕТЕ)...естественно,че са получили РЕСПЕКТ. Динко не е като полицаите в Кьолн ,да чупят китки и да гледат на другата страна,но е реагирал като 1 срещу 11,защото е видял не нещо НЕРЕДНО...а нещо което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и тези хора са нарушителите.Никой не може да го обвини,че е реагирал така.Защото другия вариант да подмине и да звъни по телефоните е свързан и с време и реакция,която може да е закъсняла.Интересно КАК никой не забелязва ВИНАТА на тези които ПАЗЯТ границата а виждат вината в един Българин който все пак е съдействал на ПОЛИЦИЯТА по неговия си начин.Значи в клипове се вижда,че гранични полицаи участват в далавера с бежанци и каналджии...а на вас ДИНКО ви е виновен,че лепнал 2 шамара и 2 шута на няколко миризливци,които бягали...ама НЕЛЕГАЛНО...Алооооо....В кой век живеете и що за педеруги станахте бе? Едно време за нелегално преминаване се стреляше на МЕСО,сега не може да им биеш 2 шута щото били Бежанци.Ми като са Бежанци да седнат спокойно и да си чакат полицията.Не да се репчат,щото са платили да влезнат не по законния начин!Вие нормални ли сте? Държавата Ни не е разграден двор? Не може да понасяте нашите си цигани,готови сте за чуждите метани да правите.И Динко ви е виновен за това ли ?
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Респект, Динко! Дай, Боже, повече мъже като тебе!
+6
 
 
Нулев толеранс за всякакви гащльовци.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мартенски музикални дни 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: