Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Русе ще излъчи Мис Национален отбор, вижте подробности
Автор: Екип Ruse24.bg 09:26 / 29.09.2016Коментари (0)563
©
В Заседателна зала на Община Русе се състоя пресконференция по повод третото издание на конкурса "Мис национален отбор", който тази година ще се проведе в "Булстрад Арена" на 20 ноември.

На събитието присъстваха зам.-кметът по хуманитарни дейности на Община Русе Иван Григоров, Магдалина Георгиева - продуцент на формата "Мис национален отбор", Евгени Игнатов - виден лекоатлет, Елеонора Гурбанова - треньор по лека атлетика, Ваня Запрянова - Мис национален отбор по волейбол, Радост Стоянова - сегашна претендентка в конкурса и многократна шампионка по лека атлетика.

"Мис Национален отбор" е български авторски телевизионен проект, който търси и намира талисмани за националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол.

"Това не е обикновен конкурс за красота, а конкурс с кауза", сподели г-жа Георгиева.

"Мис Национален отбор 2016" търси момичетата, които са достойни да застанат до най-добрите български спортисти и да представят България по нетрадиционен начин пред света в следващите две години.

Водещ на събитието, в което участие ще вземат 16 претендентки, е Орлин Павлов. Те ще се състезават в 5 различни и атрактивни дефилета - първото ще е със специално ушити тоалети от студенти по мода в Националната художествена академия, тур по бански костюми, официални рокли, дефиле стил "Молен Руж" и ще завършат със спортно дефиле.

"Тази година екипът на продукцията реши да разшири формата на събитието, като включи ученици и студенти, на които ще им бъде п

©
редоставена сцената в началото на шоуто", сподели Магдалина Георгиева. По този начин "Мис национален отбор" реши да подкрепи масовия спорт в град Русе, където се провежда инициативата.

Организаторите искат тазгодишната проява да се превърне в истински празник на спорта и достоен финал на поредицата от събития в рамките на инициативата "Русе, европейски град на спорта 2016".

От една страна избраните талисмани на отделните национални отбор не само ще посрещат и ще присъстват на големи състезания в тяхна подкрепа, но и допълнително активно ще популяризират спорта сред своите връстници - студенти и ученици.

От друга страна във връзка с разширяването на формата, заедно с треньори от спортните клубове в града, ще се организират директни демонстрации на отделни групови и индивидуални спортове в залите и салоните на училищата и РУ "Ангел Кънчев". Тези срещи ще бъдат придружени от популярни бг изпълнители, които ще дадат своя принос за популяризиране на спорта в учебните заведения. Тази инициатива ще бъде организирана със съдействието на Евгени Игнатов, треньори и активната помощ на зам.-кмета Григоров и неговия ресор.

Училищата, които са заявили интерес за участие в тази инициатива, ще получат възможността да се състезават на сцената на "Мис национален отбор" чрез изяви на своите талантливи деца в различни сфери - спорт, музика, артистични прояви.

Вечерта ще завърши с голям предновогодишен градски бал, в който ще участват музиканти от шоуто, известни ди джеи и други.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Александър Митев и Рада Колева станаха двойни шампиони на Държавен тенис турнир до 16 г. в Русе
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: