Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Динко с откровено интервю за мигрантите, Миленко и "ВИП брадър"
Автор: Екип Ruse24.bg 11:30 / 08.10.2016Коментари (10)1853
©
Динко Вълев се съгласи да даде интервю в навечерието на голям протест, който негови "колеги" - националисти готвят във София, Бургас и Велико Търново. Той разкри, че е направил нова плоча, която ще занесе в Македония и ще я постави на мястото, където журналистът Миленко Неделковски разби предишната. Динко Вълев разкри още, че с него са водени преговори за "ВИП брадър", но е отказал.

- Как бихте коментирал изтъпленията на македонския журналист Миленко Неделковски?

- Действията на Миленко Неделковски граничат с варварство. Жално ми е, че може да има толкова озлобени хора спрямо българския народ. Тъй като е журналист аз очаквам доста по-разумни действия от негова страна, а такива тотално липсваха. Това беше и причината, заради която главно направих нова плоча, която да занеса.

- Някои виждат във вас герой, други ви критикуват, но какво решение виждате с мигрантите?

- Аз още отдавна бях предложил да се направи граждански отряд от доброволци, които да пазят границата, но това и така не се случи. Доста често получавам съобщения за нападнати от имигранти хора, де от Варна, де от Австрия, де от Германия. Истината е, че трудно бих могъл лично аз да помогна на всеки един от тях, но ако има повече като мен, със сигурност каузата би била доста по-достъпна.

- В София тече изкупуване на имоти в центъра от бежанци, хора, живеещи там, се оплакват, че ги нападат. Ваши съратници твърдят, че затворите и арестите са пълни с българи, които нямат никаква вина, освен тази, че са защитили други българи от мигранти, как ще коментирате това и знаете ли и за други такива случаи?


- Вярвам, че не всеки от бежанците е опасен, но все пак измежду стотиците хиляди хора, които са пресекли границата се намират и няколко такива маргинални, които провокират нападенията. Относно арестите, познавам българин, който е бил задържан за 24 в ареста и буквално се е молил да не го тикнат в килиите с бежанците. В крайна сметка е останал да нощува върху пейката и е бил безкрайно благодарен на полицаите, че не са го затворили с имигрантите.

- Говорите за доброволните отряди и те наистина действат. Това ли е спасението и чувствате ли се неудобен?

- Станах неудобен, понеже се бъркам в на доста хора интересите. Примерно bTV първо ме нарекоха герой, после ме извикаха в студиото си, за да ме плюят. И за "ВИП Брадър" ме викаха, но като прочетох договора, разбрах, че ще бъда една марионетка в ръцете на продуцентите и за това отхвърлих офертата им.

- Какво точно ви предложиха, за да участвате във ВИП брадър?

- Предлагаха ми една солидна сума пари, но общо взето там щях да бъда задължен да играя по свирката на продуцентите. Убеден съм, че щяха да искат да ме очернят и това беше и главната причина да откажа участието си.

- Напоследък се коментира, че каналите за бежанци на практика са наследили предишните, през които се трафикираха наркотици. А също, че тези канали се ръководят от хора, принадлежали преди към някогашните мутренски структури, така ли е?

- Не мога да потвърдя за наркотрафикантите, но това, което знам със сигурност, е, че бизнесът с прекарване на бежанци е не по-малко печеливш. Както наркотиците и той също е незаконен, аз намирам много смисъл в нещата, които Вие казвате.


Източник: Блиц

Още по темата: общо новини по темата: 746
24.11.2022 »
02.11.2022 »
18.10.2022 »
11.10.2022 »
26.09.2022 »
20.09.2022 »
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Следващия кандидат за президент или депутат .....селски бек които се прави на интересен
Aнонимен
на 08.10.2016 г.
+2
 
 
поне някой нещо прави
-5
 
 
Абе вие няма ли да давате поле за изява на този крадец на кислород? Не стига, че са абсолютни измислици това но и го издигате в култ.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: