Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (1)
»скат извършителите на бунта в ’арманли да бъдат изведени извън страната
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 17:34 / 24.11.2016 оментари (16)983
© bTV
"Ѕунтът в бежански€т лагер в ’арманли е последица от неадекватната политика по темата бежанци", за€ви лидерът на Ѕ—ѕ  орнели€ Ќинова.

—тотици мигранти, затворени в бежански€ център в ’арманли, вл€зоха в сблъсък с полици€ и жандармери€ броени дни след като обектът беше поставен под карантина.

"“олкова време алармираме за тези проблеми, котио се случиха там. ¬ключително здравните и рутинни проблеми.  ато неха€т и само се тупат в гърдите колко много са свършили, дотук ще се стигне", допълни Ќинова.

“€ добави, че превръщането на лагера в такъв от затворен тип е закъсн€ло и според не€ държавата е реагирала неадекватно месеци наред.

"»ли€на …отова опита с наши хора, с представители на ≈вропейски€ парламент да влезе в лагера и ги спр€ха, че има опасност от заразни болести", припомни Ќинова.

Ќационалистите искат "репресивна реакци€". »звършителите на бунта в ’арманли да бъдат изведени извън страната, об€виха от "ќбединени патриоти".

"“р€бва да има репресивна реакци€ и министърът на вътрешните работи да € организира незабавно. ¬сички, които пал€т, гор€т и демонстрират неуважение към български€ народ и институции тр€бва да бъдат репатрирани в най-спешен пор€дък. ƒа понесат ц€лата отговорност на закона-арести, излежаване на присъди и всичко останало", за€ви »скрен ¬еселинов от ¬ћ–ќ.

—поред Ѕорис ячев от Ќ‘—Ѕ организаторите на бунта тр€бва да бъдат репатрирани: "“ова са хора, които н€мат статут. —пр€мо т€х тр€бва да се приложат и мерки от международното законодателство и да се върнат от където са дошли".

"“ези, които пал€т и безчинстват да бъдат извозени на момента извън страната. ƒа се установ€т извършителите, и който е м€тал камъни по български€ полицай, палил и чупил, да понесе ц€лата строгост на закона, да бъдат изведени извън страната", каза и Ќиколай јлександров от јтака.

ќще по темата: общо новини по темата: 664
05.11.2019
24.10.2019
23.10.2019
21.10.2019
20.10.2019
16.09.2019
предишна страница [ 1/111 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬—»„ »»»» ¬ЏЌ ,Ќ≈ ≈ƒ»Ќ, Ќ≈ —“ќ , Ќ≈ »«¬Џ–Ў»“≈Ћ»“≈ . ¬—»„ »»»» ќ“ ¬—»„ » ÷≈Ќ“–ќ¬≈ ¬ —“–јЌј“ј !
0
 
 
≈то тези са дето ще искат автономи€, след като станат неуправл€еми. “е между другото са турци или кюрди
—подели какво ново....
на 24.11.2016 г.
0
 
 
¬сички бежанци от мъжки пол, във възраст от 18 до 45 които са сами /без семействата си /, да бъдат върнати там от където са дошли.....иначе това ще ни се стори като мултифилмче.....защото ще започнат да се гърм€т по стадиони и концерти.....
+1
 
 
¬сички бееее , те не им пука за нищо, . ≈вропа ги използва да не можем да си вдигнем главата от проблеми
+1
 
 
ƒа влизат танковете и да ги смажат ти€ гнусни хлебарки.
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
“ова е егоцентрикът ƒомусчиев! ≈дин път му отмениха гол и веднага ревна за VAR!
Ќовобранец свири мача ƒунав - Ћоко (ѕд)
Ѕългари€ уреди контрола преди възлови€ плейоф срещу ”нгари€
Ќаградиха спортиста, донесъл най-големи€ успех за българското олимпийско таекуондо
ќт щаба на ƒжошуа не бро€т  обрата за жив
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: