Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
»ма сигнал за готвен терористичен акт в Ѕългари€
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 15:52 / 05.12.2016 оментари (9)944
©
ѕолучен е сигнал по дипломатически път за подготв€н терористичен акт в Ѕългари€. Ѕългарските служби са установили лицата и "по т€х се работи", но н€ма задържани. “ова каза пред журналисти вътрешни€т министър в оставка –ум€на Ѕъчварова.

"»маме сигнал и работим по предотврат€ване на такива действи€", за€ви –ум€на Ѕъчварова на въпрос дали има сигнал за терористичен акт.

"»маме информаци€ по дипломатическа лини€ за три или четири такива лица, които са установени, проверени са им документите и веро€тно н€ма да останат на наша територи€. ¬зети са всички мерки", каза вътрешни€т министър в оставка.

¬ събота в социалните мрежи и английската преса излезе информаци€, че афганистанци, които живе€т във ¬еликобритани€, подготв€т терористичен акт заради събити€та отпреди 10 дни в ’арманли.

–ум€на Ѕъчварова каза, че българските служби са установили лицата и "по т€х се работи", но н€ма задържани. “€ не пожела да отговори на въпроса дали тези лица са от бежански центрове.

Ѕъчварова коментира и днешните твърдени€ на избраната вече за вицепрезидент »лиана …отова, ко€то по-рано съобщи, че българското правителство предвижда изграждането на три бежански лагера.

—поред Ѕъчварова ще бъдат изградени три кризисни площадки за бежанци, които ще бъдат към ƒържавната агенци€ за бежанците. ¬ момента се оглеждат терени.

ќще по темата: общо новини по темата: 664
05.11.2019
24.10.2019
23.10.2019
21.10.2019
20.10.2019
16.09.2019
предишна страница [ 1/111 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
якооо....искам €ко да ви взрив€т рЯШВрЯШВрЯШВрЯШВ
0
 
 
“ака ще е още н€колко месеца. “ръмп спира парите на соросоидите и разрешава на ѕутин да ги чисти. —ега са им последните шансове да прав€т бели. —лед това ще гледат да се изнижат с откраднатото, но ще ги натикат в затвора.
0
 
 
интересно защо по нито една национална телевизи€ не върви тази новина???
0
 
 
¬ кв. ѕрослав на гр. ѕловдив, вилне€т слухове, че кварталното училище ще се превърне в бежански център. Ќад€вам се да останат само слухове...
0
 
 
— тези бежанци по българските граници н€мат край. —амо това ни липсваше терористичен акт от тези джихадисти,които ги пращат от —јў.
+5
 
 
Ѕ€хте при€тели с барак ’ё—≈»Ќ обама, чичо меркел и сорос, сега вие ходете да ги спирате. »наче ние ще ги спрем, защото сме силен народ, а след това ще висите по уличните лампи!
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ќаградиха спортиста, донесъл най-големи€ успех за българското олимпийско таекуондо
ќт щаба на ƒжошуа не бро€т  обрата за жив
—тефка  остадинова връчи авторитетен приз на ћќ  на проф. Ћозан ћитев
ƒунав пусна билетите за мача с Ћоко (ѕд)
“ервел ѕулев разказа как се готви за мача с ”ебстър в ѕловдив
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: