Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Любо Пенев: Време е да се покажа! Който иска промяна, да ме подкрепи!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:20 / 04.12.2017Коментари (4)2358
© btv
Любослав Пенев лично обяви кандидатурата си за президент на Българския футболен съюз.

Бившият селекционер на националния отбор беше гост в предаването "120 минути" по btv, в което разкри, че би работил за развитието на футбола у нас с част от най-големите родни имена в играта.

"Аз съм тук, за да се кандидатирам и да бъде новия президент на Българския футболен съюз. Абсолютно го заявявам.", каза Пенев.

"Отсъствах известно време. Чета, преглеждам пресата и е време да се покажа. Показвам се, защото сега е моментът. Няма конкретен отбор, няма конкретно лоби. Предполагам, че ще ме издигнат няколко отбора, няма да бъде само един. Всеки един клуб има един глас. Който иска промяна - да ме подкрепи. Който иска да се случат всичките тези неща - да ме подкрепи. И съм сигурен, че много клубове, дали са аматьори, дали са професиналисти, ще ме подкрепят."

"Искам националният отбор отново да е топ, да се класира за eвропейски и cветовни първенства, задължително да се класира. Искам България отново да се гордее с националния си отбор. Според мен е време за промяна, кардинална промяна. 12+2 години управление ясно и точно се показват, че този модел не е печеливш. Визирам като цяло шапката на БФС, цялостност на управлението."

"Много неща бих направил. На първо място ще въведа съвсем различна методика за детско-юношеския футбол. Нашите отбори се представят далече от това, което могат като качества. Това, което постига "Лудогорец" не е достатъчно"

На въпрос кого би поканил в своя екип, Пенев отговори: "Един Бербатов, Стилиян Петров, Краси Балъков. Визирам от малко по-различни поколения. Това са прекрасни футболисти, които са прославили България в чужбина. Въпрос на разговор. Защо не? Бих потърсил и Христо Стоичков. Не е невъзможно."

Още по темата: общо новини по темата: 90
08.06.2018
07.06.2018
06.06.2018
01.06.2018
31.05.2018
31.05.2018
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
началните условия за успеха в щатите са негови и короната на бфс трябва да му се сдаде-наказателни удари и моци хваща - братчеда е много по успял във футбола от перукан и според физичните закони е логично...
+2
 
 
"Който не ме харесва-да духа супата"!Нали си спомняте тази крилата фраза на Чичовото?Гледах въпросното предаване и честно да ви кажа по-голяма първенющина и простотия скоро не съм гледал.То не бяха тъпи шеги,камерите му изглеждаха като дронове и куп подобни простотии.Нищо конкретно-само недомлъвки и половината изречения бяха от стила на небезизвестния му чичо.Не харесвам и крадливата Перука,но този пък е върхът на сладоледа.Тежко и горко на българския футбол с подобни самовлюбени простаци!
0
 
 
Наистина е време за промяна,клубовете трябва да се обединят в името на Българския футбол,защото сега нямаме такъв.. БФС трябва всичко да се реже от корен и на местни нива.Тотална некадърност и безхаберие по всички комисии шуробаджанащина...Съдийските комисии шефове и съдии са трагични!
+1
 
 
Стани да седна.Поредната куха лейка от "златното поколение"! Как не разбраха,че да управляваш футбол или да си треньор не е необходимо да си бил добър играч.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: