Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
БФС разширява Втора лига
Автор: Екип Ruse24.bg 10:14 / 19.04.2018Коментари (7)8120
©
БФС твърдо е решил да въведе нов формат на Втора лига от следващия сезон. Почти сигурно броят на тимовете във втория ни ешелон ще бъде увеличен до 20. Остава това да бъде обсъдено и официализирано на следващия Изпълком, който се очаква да е след около месец.

Основната дилема е дали да е една група от 20 отбора или две по 10 - Западна и Източна, за да се намалят разходите на клубовете около пътуванията им из страната. Така освен четирите победителя в Третите лиги още няколко аматьорски клуба се очаква да получат покани за участие. Сред тях са Севлиево и Спартак Варна.

На първите вече е било съобщено от Зоналния съвет във Велико Търново за съществуващата вероятност, като е бил обсъден най-вече финансовият въпрос. През лятото пък стадионът на соколите ще бъде основно ремонтиран от държавата и не е изключено варненци също да станат част от Втора лига за 100-годиш-нината си, която е в края на август. Хебър Пазарджик, който в момента е на три точки зад лидера на Югозапад ФК ЦСКА 1948, също се очаква да получи покана.

БФС е питал и някой от тимовете в елита за евентуално създаване на дублиращи отбори. Сред опциите са Левски, Берое и Ботев Пловдив. Преди време от "Герена" имаха подобно намерение. В момента с втори тим във втория ни ешелон е само Лудогорец. Преди два сезона такива имаха още Литекс и ЦСКА. Развитие по въпроса с промените във Втора лига се очаква да има в началото на месец май, пише в днешния си брой "Тема спорт". За последно през сезон 2011/12 имаше две Б групи - Източна и Западна."
Още по темата: общо новини по темата: 90
08.06.2018
07.06.2018
06.06.2018
01.06.2018
31.05.2018
31.05.2018
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Това мангалите нямат спиране! Поради каква причина вас не ви отразяват? Тук, Някакъв негър/мангал/, си е направил фото шоп с емблемата на Ботев и се мисли за голяма работа! Как един Маричанин, или Спартаклия, не се бъзика, а само стрелочници и кантонери?
на 19.04.2018 г.
-4
 
 
Саде Ботев. Саде Ачо. Ний нямаме финанс за първия отбор, те на питали за втори. Айде малко по сериозно. И да питам Ачо преструктопирра ли 52 милона дълг на нашия Ботев или още ще ни лъже. И още един въпрос, какво стана с пресконференцията на Самуилов за стадиона? Отдавна минаха 10 сена?! Станахме за смях на буфирите. Саде Богев.Саде Ачо.
-4
 
 
хах тия проститутки пак ли ще ги спасят,малко в повече май ще им дойде на розовките
-4
 
 
За подобно нещо са ниужни нови суми пари към бюджета на даден клуб, а въпросния клуб тук няма собственик и до ден днешен е с неизяснени приходи, както и с гомеми вътрешни дългове! Нека се оправдават с парите от ЕКТ и трансфери. Те реално не биха стигнали и за половин сезон при техните разходи! Странното е, кой и защо дава пари в този клуб? Вече повече от 3 години? И още куп въпроси, които никой не смее да здаде! И защо ли? Слугинажа на медиите обаче не спира!
+5
 
 
Ако искаш да развиваш собствените си играчи от школата да навлязат в мъжкия футбол, би трябвало да имаме интерес. Но защо пък Лудогорец, които го правят, не са показали нито един от школата си в основния мъжки отбор?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: