Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Efbet коефициенти, след като Уайлдър разкри стратегията си за победа срещу Фюри в реванша
Автор: Екип Ruse24.bg 09:17 / 14.12.2018Коментари (0)1359
©
Макар и да са минали само десетина дни след първия супер мач срещу Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър вече сериозно обмисля стратегията си за победа в предстоящия през следващата година реванш. Двамата боксьори в супертежка категория в крайна сметка завършиха наравно по съдийско решение, което беше много дискутирано след мача. Съперниците получиха по един глас от двама от съдиите, а третият отсъди равенство в ударите. Така Уайлдър запази шампионския си пояс.

Той обаче не е удовлетворен от развоя на двубоя. Много коментари и анализи след мача дори отдадоха предимство на Фюри, като настояваха, че той е бил по-добрият боксьор в срещата. Тази седмица се очаква да започнат преговорите между агентите на двамата бокьори и WBC федерацията относно уточняването на детайлите по договора за предстоящия реванш.

Фюри беше по-тежкият боксьор в мача. Той дори се подложи на зверски режим в храненето и тренировките в процеса на подготовката си за мача. Уайлдър е точно на обратния полюс. Кантарът показа тегло от 96 килограма за него.

Супердвубоят беше един от топ мачовете на годината, и ключово събитие за повечето световни букмейкъри. Родният букмейкър efbet предлагаше едни от най-атрактивните коефициенти за мача, като това съвсем не е изключение.

Дионтей каза пред американски журналисти, че смята ниското си тегло за една от причините да не успее да победи категорично Фюри. Съответно той има намерение да качи маса във времето до реванша, за да изравни разликата в килограмите с Фюри. Точните думи на Уайлдър бяха: "Ние вече мислим по стратегията за реванша, в моя лагер. На първо място, ще коригираме теглото ми. Вие знаете, че аз съм се боксирал почти винаги срещу по-тежки от мен съперници. Това обаче никога не ми е пречело. Аз винаги съм имал силата да преодолея тази разлика в килограмите. Просто винаги съм имал толкова голямо предимство над съперниците ми в силов аспект, че теглото никога не е било сериозен фактор. Всички тези момчета, срещу които съм се бил...Те никога не са били способни да ме пратят в нокдаун, въпреки че са били по-тежки от мен. А аз винаги съм бил способен да ги пратя на земята, в нокдаун, защото съм много по-силен от тях.“

Уайлдър има изключително нисък процент на телесни мазнини и никога не е тежал повече от 103 килограма в кариерата си. Сега шампионът разкри новата си цел относно теглото си: "Моята цел винаги е била да достигна тегло от около 110-111 килограма. Аз вече имам силата и бързината, така че само си представете колко по-опасен ще бъда, когато добавя нужните килограми към теглото си. Гарантирам ви, когато това стане, някой ще бъде много наранен. Но все пак, нито един боксьор не трябва да се самозабравя на ринга. В нашата категория ударите са толкова силни, че спокойно могат да доведат до смъртоносен изход по време на мач. Аз имам силата да наранявам противниците си, но никога няма да стигна дотам, да изгубя напълно контрол над ударите си и да предизвикам нещо лошо. Не бих искал да направя такова нещо.“






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: