Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Войната между Халваджиян и Слави се разгаря! Дали Трифонов ще се задържи в bTV?
Автор: Екип Ruse24.bg 17:20 / 06.03.2019Коментари (15)2693
©
"С Рачков обсъждаме присъединяването му към екипа на Слави“. Тази уж невинна шега на Мъгърдич Халваджиян в социалните мрежи окончателно разкри огромното напрежение, което цари между двамата най-влиятелни продуценти у нас.

Маги и Слави са във война от години, но в последните месеци не спират да си разменят удари, които вече станаха и публично достояние. От шоуто на Дългия често се заиграват с Халваджиян и компания, като за последно им се подиграваха за сваленото предаване "Господари на ефира“, което все още не може да си намери телевизия, където да бъде излъчвано.

Явно това е преляло чашата, защото отговорът от противниковия лагер не закъсня. В последния епизод на "Като две капки вода“ бе намекнато, че Рачков може да се настани в стола на Трифонов. "Другия понеделник може да ме гледате в "Шоуто на Слави“ – обяви Рачков, без да конкретизира какво точно има предвид.

"Ами пробвай се“, призова го Маги. "Какво да се пробвам? Аз съм там вече“, категорично заяви Рачков.

Макар и изглеждащи невинни, репликите на комика и продуцента съвсем не са такива. Откакто "Господари на ефира“ беше спряно, на няколко пъти се завъртя версията, че предаването може да тръгне от есента на мястото на "Шоуто на Слави“, писа "България Днес“.

За това, че новият договор на Дългия в Би Ти Ви е под въпрос, намеква самият водещ почти всяка вечер в предаването си. Договорката на Трифонов с телевизията изтича през лятото и няма яснота дали ще бъде подновен. От друга страна, Халваджиян сподели, че "Господарите“ преговарят и с други телевизии, като направи уточнението, че договор с БНТ е невъзможен. Така реално единствената медия, която може да приюти Зуека, Рачков и компания, е Би Ти Ви.

Напрежението между Слави и Халваджиян не е от днес. Двамата не се харесват от години, но ситуацията ескалира, когато продуцирането на предаването "България търси талант“ бе взето от Халваджиян, за да не го получи екипът на Трифонов. Войната се задълбочи през 2015 г., когато по време на пресконференцията на финала на "Х фактор“ Маги изригна по адрес на продукцията, правена от Дългия, задавайки реторичния въпрос "Някой знае ли името на победителя в "България търси талант“ тази година?“. Тв продуцентът бе категоричен, че неговият музикален формат е далеч по-успешен от конкурентния. Наскоро Халваджиян директно засегна темата "Слави Трифонов“ и ежедневните скечове с образа на Маги в предаването му. "Слави някога беше мой приятел, когото харесвах и обичах. С годините на този човек постепенно нещо му стана, затвори се в себе си и се превърна във вълк единак. В шоуто му могат да се бъзикат с когото си искат – не виждам проблем в това. Въпросът е в начина, по който го правят. Поне да беше смешно, а то не беше. Дори и грубо да беше, но да е смешно… За съжаление, това, което те показаха, не беше талантливо. Направиха го по глупавия начин. Друг е въпросът, че за скеча им разбрах от хора в офиса, които са го гледали. Аз самият от години не следя "Шоуто на Слави“. Нито ми е смешно, нито ми е интересно“, категоричен е Халваджиян.

Слави не отстъпва по-назад и дори става по-рязък в скечовете си, обвинявайки Халваджиян, че е оставил екипа си без работа. Напоследък той започна да напада и хора от предаването, включително и бившия си колега Зуека.

Преди време Трифонов направи миниконкурс за талантливи деца в собственото си предаване. Именно тогава той откри сензацията Крисия, както и Хасан и Ибрахим. Момичето от Разград набра огромна популярност, а Слави лично се ангажира да помага за конкурса "Детската Евровизия“, където Крисия грабна второто място. По същото време Халваджиян направи предаване "Големите надежди“, в което също се търсеха талантливи деца. Слави веднага намекна, че Маги го копира. "По този проект работим от две лета. Истината е, че ние съобщихме, че ще правим такъв проект, а Слави 10 дена след това обяви конкурса си“, разказа Халваджиян.

Двамата често спорят и в съда. Слави заведе куп дела за това, че в "Господарите“ излъчват кадри от шоуто му без негово разрешение. През 2017-а "Господарите“ твърдяха, че са спечелили делото без право на обжалване, но пък през 2018-а Слави се произнесе, че окончателно е осъдил предаването "Господари на ефира“ и получи 13 хиляди 38 лева и 25 стотинки, които заяви, че ще дари цялата сума на организацията на майките, грижещи се за деца с увреждания.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.03.2019 г.
0
 
 
Слави - жалък учиндолски цървул -издухан отвсякъде - дано арменеца му духне под опашката - заради точи селяк у нас не се гледа БТВ -
Aнонимен
на 07.03.2019 г.
Aнонимен
на 07.03.2019 г.
+2
 
 
Отдавна не гледам "Шоуто на Слави"! Идва ми в повече просташкия хумор! Определено ми липсват "Господарите на ефира" и с нетърпение чакам "Като две капки вода"!
Aнонимен
на 07.03.2019 г.
+1
 
 
Не ги гледам,ако ще и да се изтрепят все ми е тая.Банални и тъпи предавания, филми-бози,гадни и лай*яни скапани турски сериали заради тях си хвърлих тв през терасата
Aнонимен
на 07.03.2019 г.
+1
 
 
А колко ми е през к.ра и за двамата, не е истина. Омръзнаха и се изтъркаха. Господарите толкова своеволия си позволиха, Шоуто понякога прекалява със тъпи и изтъркани фрази... Нейсе
Aнонимен
на 06.03.2019 г.
-1
 
 
Този проскубан арменец вече става изключително досаден с изкупираните си италиански предавания и жалката си преиграваща клика бездарници!
Aнонимен
на 06.03.2019 г.
0
 
 
В тази статия са вярни само имената на хората и предаванията които се споменават.
Aнонимен
на 06.03.2019 г.
+5
 
 
Шоуто на Слави е пошло, много отдавна изчерпано и трябва да бъде спряно от СЕМ, защото подклажда агресия, лош пример за децата е Простакът -водещ,разпространява чалга. Единствено музикантите са много талантливи, и се чудя как могат да търпят този некадърник да ги унижава.
0
 
 
Ако няма ляб...поне в политиката да го наредят СлавчУ
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: