Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Иван Петков след загубата: Млад отбор сме, правим грешки във важните моменти
Автор: Екип Ruse24.bg 10:51 / 29.05.2019Коментари (0)1464
© БФВ
Селекционерът Иван Петков коментира след загубата на България от Полша с 1:3 гейма, във първия мач от втората седмица във Волейболната лига на нациите, че съставът ни е млад и допуска грешки във важните моменти.

"Като за всеки един млад отбор продължаваме да правим грешки във важни моменти. Наистина играем с добра тактика, със завидно изпълнение на тактическите указания, но ни трябва още качества на личните елементи. Нормално за млад отбор. Стартирахме добре и играхме добре, на моменти доста умело затруднявахме отбора на Полша. За мен това, което не се получи, е че не си вярваме още сами. Стояхме много добре, проблемът по скоро е ментален. Трябва ни повече емоция и жар в играта. Няма значение дали печелим или губим, ние сме много статични в моментите, когато трябва да се израдваш и когато трябва да покажеш емоция. На този млад отбор му трябва енергия и ние трябва да намерим проводник на нашата енергия“, заяви пловдивският специалист.

Националката Гергана Димитрова, която стана най-резултатна в мача със 17 точки, заяви след загубата от Полша, че малките детайли правят разликата в Лигата на нациите:

"Започнахме добре, но след това се поотпуснахме. Волейболната лига е такъв формат, че при изравнени сили, точно малките детайли в играта правят разликата. Ние има още какво да работим по тях. Като цяло мисля, че вървим по правилния път. Да, не успяхме да запишем успех до сега, но това е най-елитния турнир в сета, а ние сме с доста подмладен състав. Нормално е да има очаквания, ние се опитваме да дадем най-доброто, на което сме способни. Продължаваме напред с положителна нагласа, турнирът е дълъг и всичко може да се случи, а ние продължаваме да се стремим към победа.“

Централният блокировач Мира Тодорова - Пастата също заяви, че отборът ни е допускал грешки във важни ситуации:

"Може би най-големия ни проблем бяха грешките във важните моменти. Изпуснахме леки токи в решаващи ситуации и това повлия на мача. Трябваше да натиснем още със сервис, защото лек сервис имахме, а това също е ключов елемент от играта ни."
Още по темата: общо новини по темата: 211
14.10.2022
27.09.2022
13.09.2022
10.09.2022
28.08.2022
26.08.2022
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: