Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Волейболни отбори от световен ранг избраха известен СПА хотел край Пловдив
Автор: Екип Ruse24.bg 15:45 / 18.06.2019Коментари (0)1135
Пловдив ще има огромната чест да приеме домакинство от петия уикенд на Волейболната лига на нациите. От 28 до 30 юни 2019 г. в зала "Колодрума" мъжкият национален отбор на България ще мери сили с изключително трудни съперници - отборите на САЩ, Сърбия и Иран. Състезанието е част от последния кръг от груповата фаза на Волейболната лига на нациите за 2019 година.

Волейболът е и един от най-успешните ни колективни спортове в историята. Мъжкият национален отбор по волейбол на България по традиция е сред факторите в световен мащаб, а славната му история е дълга. Отборът е участвал 8 пъти на Олимпийски игри и носител на сребърен медал от най-големия спортен форум. България е и световен вицешампион и е извоювал още четири бронзови медала от световни първенства. Има също толкова призове – сребърен и четири бронзови медала, и от европейски първенства.

В момента България, начело със завърналия се като старши треньор Силвано Пранди, поставя основите за нови големи успехи. Първата голяма цел е класиране на Олимпийските игри в Токио през 2020 г. Като последният сериозен официален тест преди олимпийската квалификация през август е именно турнирът в Пловдив, за който се очаква да се събере голяма част от ядрото на националния ни отбор.

Мачовете от група 19 на Волейболната лига на нациите в Пловдив се очаква да бъдат сред най-интригуващите в редовната фаза от целия сезон. Изключително силният отбор на Иран в момента е лидер в класирането, има едва 7 загубени гейма за 9 мача и се превърна в топ фаворит за финалите на Лигата на нациите. Актуалните бронзови медалисти от САЩ ще бъдат и домакини на финалната фаза и се готвят за нови битки за медалите. Много силният отбор на Сърбия ще води до последно битка за попадане във финалната шестица, която ще определи тазгодишния шампион. А за публиката в Пловдив остава да се наслади на волейболното шоу, което ще предложат отборите от световен ранг между 28 и 30 юни.

Националните отбори на България, САЩ, Сърбия и Иран, както и техните ръководители, избраха да отседнат в луксозния четиризвезден хотел край Пловдив – Парк и СПА Хотел Марково. Гости на комплекса ще бъдат и представители на Международната федерация по волейбол (FIVB).

Хотелът се намира в непосредствена близост до Европейската столица на културата и в подножието на вдъхновяващата Родопа планина. Комплексът се превърна в любима дестинация, както на спортни делегации, така и за семейства, които искат да се насладят на релаксиращ престой сред природата. Park & SPA Hotel Markovo е и първи избор на повечето футболни отбори, които имат гостуване в Пловдив, преди техния мач.

Екипът и ръководството на Парк и СПА Хотел Марково пожелава успех на националния отбор на България по волейбол в предстоящите мачове!
Още по темата: общо новини по темата: 211
14.10.2022
27.09.2022
13.09.2022
10.09.2022
28.08.2022
26.08.2022
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: