Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Славена Вътова ще е жури в едно от най-обичаните предавания
Автор: Екип Ruse24.bg 16:30 / 03.07.2019Коментари (0)1624
©
Мис България 2006 г. Славена Вътова ще влезе в амплоато на жури в есенния сезон на "България търси талант“ по bTV. Изящната дама с афинитет към спорта и кулинарията ще поощрява и анализира претендентите за голямата награда от 50 000 лева спрямо впечатляващите умения, които те ще представят на сцената на шоуто. "Много съм развълнувана, защото това е предизвикателство, което започвам с огромно желание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни предстои да се срещнем с хора, които имат разнородни таланти, пъстра палитра от дарби", сподели тя в "Тази сутрин".

"Талантът не е просто дарба, а дарба, върху която много си работил, концентрирал си усилията си и времето си върху нея“, коментира Славена Вътова. Тя обеща, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива красотата във всеки един талант.  "Трябва да има въображение, желание и да видим, че е положен труд. Аз ще търся хора, които са целенасочени, вложили са постоянство и характер в това да превърнат заложбите си в своя професия и начин на живот", допълни тя. "Много съм заредена, че ще се срещна с такива хора и ще дам всичко от себе си да бъда обективна в оценката си към тях.“

Славена подчерта, че е сигурна, че и за даровитите състезатели шоуто ще бъде страхотно преживяване, защото ще почувстват позитивната и топла атмосфера, създадена от невероятния екип. Майката на две деца сподели пред зрителите на bTV, че развива талантите на момичетата си под формата на игра, в която участва цялото семейство, за да усещат те любов, свобода и да се превърнат в уверени в себе си хора.

Славена Вътова е българска манекенка, Мис България 2006 и телевизионна водеща. Родена е на 12 април 1989 г. в Шумен. Средното си образование завършва в Частна английска гимназия "Уилям Шекспир“, а преди това е учила в Математическата гимназия в родния си град. Започва да следва Египтология в Нов български университет, но след първата година се премества на дистанционно обучение по Икономика. През 2005 г. Славена печели конкурса "Мис Черно море“, а година по-късно през 2006 г. е избрана за "Мис България“. Тренирала е четири години лека атлетика и три години тенис на маса. Владее свободно английски и испански. През юли 2012 г. Славена печели световния конкурс за красота "Мис Туризъм Интерконтинентал“, който се провежда в Санто Доминго. Там е избрана и за културен посланик и най-добър модел. Водила е телевизионното предаване "Спорт ТОТО“ по bTV,  както и спортно предаване по БНТ. Майка е на две момичета.

Още по темата: общо новини по темата: 1144
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: