Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Христо Стоичков събра 2000 души в "Арена Русе"
Автор: Екип Ruse24.bg 13:44 / 29.07.2019Коментари (1)649
©
В горещата неделна юлска вечер в "Арена Русе“  най-голямата звезда на българския футбол, легендата Христо Стоичков, представи новата си книга, написана със съдействието на известния русенски журналист Владимир Памуков  – "Христо Стоичков – Историята“.

25 години след незабравимото американско лято, където бе постигнат най-големия успех на националния ни отбор по футбол – бронзови медали, "модерният ляв“ гостува в Русе. Залата широко отвори врати за нетърпеливите почитатели на Камата, а феновете със закупената книга в ръка чакаха да получат автограф.  По-рано на пресконференция пред медиите Христо Стоичков сподели за началото си в аматьорския и професионалния футбол. За положения труд и постигнатите отлични резултати в ЦСКА , "Барселона“ и националния отбор.

На срещата го придружаваха неговите добри русенски приятели и легенди на българския спорт: 7-кратният световен и европейски и олимпийски шампион  от Атланта - 96  Валентин Йорданов, най-бързата бяла жена в света Анелия Нунева (преди Ивет Лалова) и легендата на българския волейбол Любомир Ганев. Заместник-кметът по европейското развитие в община Русе Страхил Карапчански връчи плакет с емблемата на Русе – Статуята на свободата. Камата отвърна с малко копие на спечелената от него Златна топка. Христо Стоичков получи и фланелка на "Дунав“ с №8.   На събитието бяха показани на голям екран моменти от победните срещи в САЩ през 1994 г. 100 деца от детските градини в града пресъздадоха моменти от американското лято.

За доброто настроение по време на спектакъла се погрижиха Иво Райчев и Димитър Туджаров – Шкумбата. "

Организатори на събитието са Издателство "Софтпрес“ и Община Русе, Общинска фондация "Русе - Град на Свободния Дух“, със съдействието на "Арена Монбат“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.07.2019 г.
0
 
 
Даньо -дебелия бил ли е там?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: