Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Култови реплики на проф. Вучков, които ще помним дълго след смъртта му
Автор: Екип Ruse24.bg 17:00 / 23.09.2019Коментари (2)1149
©
Покойният проф. Юлиан Вучков освен огромна ерудиция и сърце, притежаваше и неповторим колорит, така че всяко негово изказване от екрана бе поднесено по най-забавния и необичаен начин. Театроведът и тв водещ остави след себе си неподражаеми бисери, които се цитираха и от по-старото поколение, и от съвсем млади хора.  Наистина, повечето бяха хапливи и саркастични, и както казваха мнозина - да не му попаднеш на мерника на Юлиан Вучков.                      

Ето и някои от най-популярните от безбройните забавни реплики и позиции на професора.

За чалгата: "Сега Софи Маринова значи била си купила 200 декара за не знам колко хиляди лева в Драгалевци и се хвали с това. Такава нахална жена, толкова бедни хора в България, това ли трябва да изтъкваш? Тя сигурно се изтъква, щото се смята за велика певица. Не е никаква певица тя писка, тя е един пискон! А не е една сериозна певица и непрекъснато пее една и съща песен! А между впрочем, това се отнася за всичките певици."

За родния шоубизнес: "Всяко дърво, или всяко перде може да се изправи пред тв камера и да започне да реве, въобразявайки се, че е певец или шоумен. Трябва да има някакво сито. А сега чалга има навсякъде и в политиката, и в литературата. Каква е тая поезия, дето се пише Може ли да се редуват птиче с кокиче, момиче с добиче?"

За "разгащените" млади момичета: Млада зрителка вбесява по телефона професора с думите: "Ало, Хулиган Кучков?" След което следва гневната тирада на водещия: "Кого търсите, пиянице? Ама много голяма пияница си бе! Ама плете ти се езикът бе! Нищожество! Това е една категория, такива, истерични момичета. Трябва да ви кажа, че те са по-големи олигофрени и от момчетата даже. То разгащено, то едно, извинявайте, поведение на типични па*аври, които само оная работа дето не са си показали по улиците. Остава да си сложат царевичен кочан в половите органи! Толкова са се разгащили, толкова са се разпуснали. Лигави! Крещят, квичат като недозаклани свине по улиците!"

За "Господари на ефира": "Как да приемем "Господари на ефира", които през цялото време като побеснели, луди, не на себе си хора, с едни отвратителни, лигави, сополиви имитации и с тия адреналинки кьопави, куци и с двата крака и в цялото предаване има една пияндурска атмосфера?"

За порно филмите: "Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма нормален секс? Там господстват и вилнеят лесбийките! Абе какво става, бе? Изглежда, че всичките тия автори на порно филми се управляват от свръх богати лезбийки, изглежда! Ама то е лезбийство зверско, гнусно, отвратително. Ама тия жени се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи едва ли не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи едва ли не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена"

За Меглена Кунева: "Не я смятам за секссимвол нея. Смятам, че тя е една торба кокали без плънка. Така, то е хубаво да бъде слаба една дама, нали, ама все пак да има и плънка, като пуснеш ръчичка, все пак нещо да влезе в тая ръка, да не е празна"

За миската Антония Петрова: "Тя има първо лице като превтасала питка. Това едно. И второ, няма страшно ако си грозен. Няма страшно. Но е много страшно, когато вампир е Мис Красота. Това вече е падение."

И една от най-прочутите му фрази: "Боже, Боже! Слушам и не вярвам на очите си!“

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бай Тошо беше академик с основно обраЗОвание. Тоя професор ,а прост,недодялан с каруцарски език ,като го ядосат и самоуверен перушан.И много хора се вглеждат в титлите и дипломите на подобни недоразумения и автоматично ги слагат до капацитетите. А той помияр. Изкуфял и скучен локумджия. Простак,хашлак и компетентен по всичко щото професор! Само аз не разбрах по какво ? По простотия.е*ахти и държавата щом такива са и професорите.
на 24.09.2019 г.
0
 
 
Не беше ли "гледам и не вярвам на ушите си", а не "слушам и не вярвам на очите си"? А иначе има още доста от така наречените "бисери" на Вучков.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Рокади в МВР
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: