Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
От сексапила на Мария Силвестър не остана и следа
Автор: Екип Ruse24.bg 17:38 / 29.12.2019Коментари (0)1088
©
Нещо странно става с Мария Силвестър. Водещата на "Бригада Нов дом" се появи в прекия ефир на Би Ти Ви силно подута и видимо подухнала. Тя е напълняла и, меко казано, не прилича на себе си.

Само до преди няколко месеца Мария Силвестър минаваше за една от най-красивите, стройни и харизматични жени в страната. Тя открай време поддържа манекенски мерки, които нито майчинството, нито стреса покой работата, нито тежките години непосредствено след развода ѝ успяха да развалят. В момента обаче е неузнаваема. От някогашната стройна брюнетка със сини очи не е останала и следа. Вместо това Мария изглежда подпухнала, очите ѝ са се свили между подутите клепачи и трудно се виждат, започнала е да оформя двойна брадичка, дори носът ѝ изглежда по-голяма от обикновено. Именно с такъв вид се появи тя като седмичен коментатор в предаването "Преди обед". 

Какво става в водещата на "Бригада Нов дом"? Дали напълняването ѝ е резултат от напредване на възрастта ѝ - през февруари тя ще навърши 43 години, или просто е спряла да се контролира в храненето? А може би зад тази рязка промяна във външния вид на звездата се крие намерение отново да стане майка? Отдавна се знае, че Мария не е самотна след развода с бившия си съпруг Силвестър Силвестров. Тя никога не е крила, че има мъж до себе си, но доскоро се стараеше да пази в тайна неговата самоличност. В последните месеци водещата започна лека полека да разбулва загадката около своята силна половинка, докато наскоро показва снимки, на които ясно се вижда лицето на младия мъж до нея. Познати на Мария обаче се съмняват, че тя може да е бременна. 

Вече няколко месеца прави впечатление, че коремчето ѝ е доста изпъкнало и заоблено. Но то не расте непрекъснато, както става с жените, които очакват деца. По-скоро е стигнало до положение, което като че ли не се променя. Ако наистина е бременна, явно е от жените, чиито бебета растат в телата им, без това да личи кой знае колко ясно. Такива жени не се срещат често, но все пак ги има и може би Мария Силвестър е една от тях. 

Другият вариант е просто да е спряла да контролира хранителния си режим. "Може да ѝ е писнало от диети!", смятат фенове на водещата. Едва ли някой се съмнява, че стройното ѝ тяло на нейната възраст се дължи единствено на добър ген. То няма как да бъде задържано толкова години без строги хранителни ограничения и спорт. В случай, че се е отпуснала, е логично да има отражение във външния ѝ вид. И с просто око се вижда, че е качила поне 15 килограма. 

Най-лошият вариант е здравословен проблем. Огромна част от жените на възрастта на Мария страдат от проблеми с щитовидната жлеза, които причиняват рязко напълняване. Всички, които харесват водещата, се надяват случаят с нея да не е такъв. Слаба или закръглена, Мария Силвестър продължава да е една от най-популярните тв водещи. Нито един от зрителите на "Преди обед" не направи негативен коментар за външния ѝ вид на страницата на предаването. Затова пък огромна част от тях я подкрепят в коментарите ѝ и споделят колко я харесват, пише Уикенд.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: