Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Ужас! Четирикратна световна шампионка по художествена гимнастика опита да се самоубие
Автор: Екип Ruse24.bg 15:15 / 06.02.2020Коментари (0)770
©
Четрикратната световна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова е направила опит за самоубийство. "Солдатова беше хоспитализирана в московска болница с дълбоки разрези на лявата ръка. Лекарите забраняват контакт с нея заради тежкото й състояние“, съобщават руските медии.

Изданията отбелязват, че гимнастичката е опитала да пререже вените си. Води се следствие.

"Според здравните работници по време на разговорите с нея тя е била в превъзбудено, агресивно състояние. В момента Солдатова е в психосоматичния отдел на Института "Склифосовски". Диагностицирана е с булимия като състоянието й е задоволително".

Пред Sport24 президентът на Руската федерация по художествена гимнастика и старши треньор на руския национален отбор Ирина Винер заяви: "Не знам нищо за случилото се. За първи път чувам".

Пред РИА Новости личната треньорка на Солдатова Анна Дяченко заяви, че е говорила с нея вчера сутринта: "Саша ми се обади от болницата вчера сутринта. Каза ми, че е в болница да си прави тестове. Каза да не се притеснявам. Новините, които достигат до мен, са просто шокиращи“.

Преди няколко дни  Ирина Винер заяви, че заради здравословни проблеми Александра Солдатова в момента не тренира и ще пропусне първото за сезона състезание – Гран При на Москва, което започва утре в руската столица.

"Тя показа определени наследствени проблеми, да речем, на ниво ДНК. Те се почувстваха в процеса на порастване. Сега ние работим с нея, лекуваме я. Но засега тя не е възстановена. Веднага щом видях, че Саша е болна и има здравословни проблеми, я отстраних от състава за световното първенство. Тя го прие, благодари ми, защото иначе можеше да има проблеми. За това в Баку игра Екатерина Селезньова. Шампионатът беше квалификация за олимпийските игри. Когато Саша е готова, ще се върне в отбора, тя е част от него. Аз много я харесвам и искам тя да продължи да се състезава за Русия“, заяви Ирина Винер, цитирана от БТА.

Александра Солдатова пропусна световното първенство в Баку през септември миналата година, след като преди това по време на турнир в Португалия припадна и не успя да завърши надпреварата.
Още по темата: общо новини по темата: 30
04.12.2020
14.03.2020
24.09.2019
21.09.2019
20.09.2019
08.07.2019
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: