Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Роксана предадена от голямо име в попфолка
Автор: Екип Ruse24.bg 16:45 / 28.10.2022Коментари (0)520
©
Софка пренебрегнала Роксана. Младата изпълнителка призна, че се е почувствала засегната от идола си, но не я упреква. Повод за това се оказа неотдавнашният концерт на Софи Маринова в зала Арена Армеец. Въпреки, че двете имат уникален дует, звездата на Етрополе не сметнала за нужно да покани младата си колежка и да изпълнят на живо тяхната песен. Въпреки недоразумението, двете продъжават да са в добри отношения, макар и Роксана да не скри в интервю, че е засегната.

"Със Софи сме в приятелски отношения, поне от моя страна. Обожавам я тази жена от детството си. Силно се надявам, че и тя мен. Не ме покани на нейния концерт, което ме обиди, но тя знае, че ми минава бързо, на една цигара време. Ние имаме уникален дует заедно, един от най-майсторските правени изобщо в тази държава. Но така е преценила, така го е усетила. На следващия концерт евентуално ще ме покани", призна в откровен разговор пред Мон Дьо Рокси.

Роксана, която често е сравнявана именно със Софи Маринова призна и за друг колега, който я разочаровал. Без да назовава името му, мнозина се досетиха, че най-вероятно говори за Галин. Случката с него била по време на пандемията, когато всички изпълнители били в криза, нямали участия заради затворените клубове и кръчми.

"Събрахме се доста имена от жанра за протест, заставаме на паветата и никой не ни обърна внимание от телевизиите. Решаваме, че ще си тръгваме, в същия момент журналист от Нова телевизия ми свирна на уста... "Върни се, върни се! Казвайте каквото имате да казвате!" А в този момент всички се бяхме пръснали.. Мъжът ми тогава ме подкани: "Застани и говори сама!", но аз отказах, казах че ще звънна на колегите, ние това го организирахме заедно. За 10-15 минути ги събрах, но мой колега не дава думата на никой и се изцепва: "Заради 300 умрели, ние няма да седим вкъщи!" Съжалявам, че тогава не го прекъснах. Та същият този колега след това в интервю обясни, че заради него сме почнали да ходим по участия", разказа Роксана, а в думите си най-вероятно визира самия Галин.

Още по темата: общо новини по темата: 5787
17.05.2024 »
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Изчезна 12-годишно дете от Перник
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: