Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кали за "Капките": Никак не ми е лесно
Автор: Екип Ruse24.bg 12:04 / 11.04.2023Коментари (0)392
© NOVA
В седми лайф на "Като две капки вода“, Кали покори сърцата на публиката, влизайки в образа на незабравимата Ваня Костова. Изпълнението й на песента "Искам тази нощ нещо да ти кажа“ й донесе заслужена победа и много вълнения, за които тя споделя в студиото на "Здравей, България“.

"Чувствам се добре в шоуто "Като две капки вода“, защото съм в среда между приятели и доброжелатели. Но от друга страна никак не ми е лесно. Знам, че това е едно от малкото неща останали в българския ефир, което носи добро настроение на зрителя. Гледайки се на екрана отправям критики към себе си. Можеше да съм по-стабилна, но вълнението беше голямо докато изпълнявах песента, особено докато гледах лицето на сина на Ваня Костова. Той ми оказа голяма подкрепа по време на изпълнението. Гледаше ме с толкова добронамереност, любов и желание да се справя, че в един момент имах чувството, че Ваня се е въплътила в мен“, признава в студиото на "Здравей, България“ певицата.

"Имам късмета темброво доста да са близки гласовете ни. Приличат си, а също така аз от малка слушам Ваня Костова. Дори в момента докато разговаряме има хрип в гласа ми. В пеенето й има специфика и ми беше лесно да се справя с това. Не ми беше лесно да поема отговорността да не изглеждам смешно и да не опороча образа. Ваня Костова е едно от големите имена на българската естрада и такава ще остане завинаги в сърцата, и в спомена на хората“, допълва Кали.

Изпълнителката признава, че се е притеснявала да не изглежда пародийно и комично. Старала се е да не преекспонира образа. "Като две капки вода“ според нея е предаване заредено и носещо силни емоции – позитивни, но също така и носталгични. Тя се обръща към зрителите да не са критични или злонамерени към който и да е от участниците, особено в социалните мрежи. Всички изпълнители полагат огромни усилия и целта им е да забавляват аудиторията.

"В предишния лайф Влади Михайлов в образа на Фреди Меркюри донесе силна емоция, подобно на тази, която се получи и при Ваня Костова. Песните носят не само радост, но и доза носталгия в зрителя. Затова и "Като две капки вода“ е перфектното шоу!“

Коментарът й за изпълнението на Христо Гърбов, превъплътил се в Кали

"Истински се забавлявах и ако трябва да съм честна наистина видях себе си. Имаше много от Кали. Винаги съм била повече в комичните образи. Краката си държеше като мен. Беше по-изгърбен. Аз видях себе си! Естествено един мъж трудно ще влезе в женски образ, но много се забавлявах. Изглежда малко по-едър от мен, особено от периода ми на "4-4-2“, категорична е певицата.

Кали разказва, че образите, за които има нужда от маска, се създават часове преди началото на шоуто. Всички се сливат с маските 7-8 часа. Залепва се маската, трудно се движат, не могат да се хранят и трудно пият вода, защото се разлепват устните и се нарушава грима. И въпреки това:

"Всички трудности и усилия си заслужават, защото предаването "Като две капки вода“ продължава да стои в ефира и да радва хората“ е мнението на победителката.

"Огромен фен съм на предаването и съм сигурна, че ще продължа да бъда и след участието ми. Забавлява ме истински и сега, когато вече знам как се случват нещата вътре. Преди критикувах всеки, който не можеше да се справи по-добре или не покриваше очакванията ми. От тук нататък ще бъда много по-толерантна“, обещава Кали.

"Въпреки че съм певица, ми е много трудно. Мисля, че аз, Яна Маринова и Христо Гърбов сме извън зоната си на комфорт, тъй като смятам, че на другите пеещи изпълнители им се падат песни близки до тях, до техния бит и ежедневие. На мен ми се падат чужди до усещането ми песни. Ще направя следния аналог. Все едно да направят "Капките“ с балканска музика и да поканят поп певци. Ще им е много много трудно. Едно огромно предизвикателство е и аз виждам до къде стигат моите възможности.“

Кали споделя, че уважава феновете си и харесва обективната критика. Не одобрява откровената омраза към работата на хората в екипа на предаването.

"Скоро бях в Гърция и имах възможност да слушам 4-5 различни стила изпълнители, които излязоха на сцената. Публиката пееше песните на всеки един от тях и ги подкрепяше. Когато това стане в България, ще спрем да се разграничаваме на чалга, поп, естрада и т.н. Ще одобряваме хубавата музика и ще бъдем обективно критични към негативната такава. За следващия лайф ми се падна пасен на Галена и Криско, но все още не знам кой от двамата ще бъда“, разказва Кали.

Още по темата: общо новини по темата: 5787
17.05.2024 »
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Изчезна 12-годишно дете от Перник
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: