Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Йордан Лечков: Промяна е това, убеден съм
Автор: Георги Куситасев 21:58 / 15.03.2024Коментари (0)777
© БФС
Йордан Лечков, който е бивш вицепрезидент на Българския футболен съюз, коментира избора на нов президент на родния футбол.

Припомняме, че Георги Иванов-Гонзо спечели позицията на шеф на родния футбол о ще на първи тур. Подробностите и резултатите четете ТУК.

"Напрегнато е, съвсем нормално. Резултати, който ги е търсил, ги е постигнал. Не всичко, което хвърчи, се яде. Пожелаваме на новия президент успех, мисля че вече има избран Изпълком. Стана ясно, че няма да съм част от новото ръководство на БФС. Тръгнал съм с Боби Михайлов. Казвал съм, че когато си тръгне и аз си тръгвам. Беше достатъчно прозрачен изборът. Недоволни, ако има, да си кажат“, започна легендата от САЩ 94.

"Аз винаги съм казвал, че тези хора избират и трябва да се уважи техния им избор. Те имат законното право да избират. Дано бъдат щастливи занапред.

Промяна е това, убеден съм. Доколко ние и вие ще сме щастливи. Дай Боже да има резултати. Ако националният отбор има резултати, всички ще сме по-доволни. Гонзо вече е еманципиран. Направи си кампания, работи в БФС, не е било тайна. Делегатите си направиха своя избор. Казвам ви нещо много лично. Негативът го обрахме, сега идва ред на младите“, категоричен беше той.

"Аз мога да ви гарантирам, че ще продължа да си следвам своята политика и виждане за футбола. Не искам предварително да задаваме рамки на Гонзо. Ако тръгне националният отбор с по-добри игри, ще има лекота в неговите действия. Изпълкомът е важен също, той взима решенията. Той е президент и си посочва хората. Никакъв съвет не давам. Успех пожелавам на всички български футболисти. Казвал съм и друг път, че имам голямо желание държавата да финансира футбола.

Разделям се с положителни чувства с БФС. От 24 години се занимавам с футбол. Не е краят. Оценки няма да си давам“, завърши Йордан Лечков.
Още по темата: общо новини по темата: 23
16.03.2024
15.03.2024
15.03.2024
15.03.2024
15.03.2024
15.03.2024
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: