Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Избраха Александър Димов за играч на месеца в Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 15:33 / 06.11.2008Коментари (0)1474
© Ruse24.bg
Месец октомври не беше много успешен за играчите на ФК "Дунав", които не показаха като цяло играта, на която са способни. Все пак за един играчите на "сините" ще има поне символична награда, след като получи голямо признание за изявите си на терена от феновете на отбора. Това е вратарят на "Дунав" Александър Димов, който спечели първата класация на Официалният сайт на клуба за играч на месеца, при това изключително убедително. Димов бе безспорно от състезателите, които правят много добро впечатление с играта си през досегашните мачове от есенния дял на първенството. Роденият в Горна Оряховица млад страж, спаси отбора в много напечени моменти, като например тези в мача с "Берое" в Стара Загора (0:0), игран още в началото на месец октомври.

Александър Димов дебютира с екипа на "Дунав" още на 13-и септември при гостуването в Шумен на "Волов", което завърши с победа на русенци с 0-1. От този мач Димов неизменно пази на вратата и във всяка среща показва безспорните си качества, въпреки че и те понякога далеч не са достатъчни в мачове като този със "Спартак" Пд или "Несебър".

На второ място след безспорния номер едно за преходния месец се нарежда нападателят Росен Каптиев. Въпреки головата суша, която мъчи напористия таран, Каптиев заслужава само поздравления за борбената си игра във всеки един от мачовете на "Дунав". От началото на сезона най-добрия голмайстор за изминалата година има едва 2 попадения на сметката си, но от друга страна неизменно тормози противниковите защитници с добрата си бързина и борбеност.

На третото място с еднакъв брой точки, дадени от феновете, се нареждат двама играчи, които впечатляват изключително много със своята борбеност и ефективност. Това са Недялко Хубенов и Кристиян Християнов. Двамата неизменно поддържат добро ниво и са сред черноработниците на отбора. Надали някой е предполагал, че Християнов ще успее така бързо да се превърне от централен нападател в изключително полезен централен защитник. Липсата му се оказа фатална при загубата от "Спартак" Пд в Русе с 1-2.

Хубенов от своя страна вече трети сезон е ключова фигура в халфовата линия, а когато се наложи да отсъства липсата му веднага си проличава.

Извън топ 3 личат имената още на капитанът Ивайло Кирилов, който до момента е голмайстор на "Дунав" със своите 5 попадения, Мартин Цирков, Любомир Иванов, Атанас Въргов и Стефан Крачунов.

Ето и пълното класиране.

1. Александър Димов 54 точки
2. Росен Каптиев 44 точки
3. Кристиян Християнов 22 точки
-. Недялко Хубенов 22 точки
5. Ивайло Кирилов 19 точки
6. Мартин Цирков 11 точки
7. Любомир Иванов 8 точки
8. Атанас Въргов 7 точки
9. Стефан Крачунов 2 точки







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: