Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Сираков: Положението е критично, спирам разговорите с Диксън
Автор: Стойчо Генов 12:27 / 29.06.2021Коментари (1)839
©
Собственикът на ПФК Левски Наско Сираков използва официалния клубен сайт, за да направи много важно изявление относно бъдещето на "сините".

Публикуваме без редакторска намеса позицията на Сираков:

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам официално, че прекратявам разговорите с Джоузеф Диксън за прехвърлянето на контролния пакет акции в "Професионален футболен клуб Левски“ АД. Благодаря на г-н Диксън за демонстрирания интерес, но съществените разминавания между декларираните намерения за инвестиции и последвалите ги действия не ме убеждават, че той е инвеститорът, от който Левски има нужда.

Не получих убедителни гаранции нито за размера, нито за произхода на средствата, които трябваше да бъдат вложени в клуба и стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов“. При съгласие от г-н Диксън и неговите адвокати, съм готов да направя публична цялата кореспонденция, както и разменените между двете страни документи, за да не остане място за спекулации и интерпретации.

През цялото време на преговорите действах повече от внимателно и предпазливо, с ясното съзнание, че от една страна това изглежда като проект, който може да осигури бъдещето на "Левски“ за дълги години напред и да го направи независим и самоиздържащ се клуб. От другата страна обаче стоят  рисковете, които съпътстват всеки чуждестранен интерес към собствеността в клуба – как да гарантираме по най-добрия начин инвестиционните намерения на новия собственик, как да сме сигурни, че историята, името и цветовете на "Левски“ ще останат непокътнати, независимо от това кой е собственик и какви бизнес проекти и интереси съпътстват развитието на клуба.

Мнозина биха казали, че съм сгрешил с анонса, който направих на Могилката на 24 май, и ще бъдат прави. Ето това е момент, в който се поддадох на емоциите. Рожденият ден на "Левски“, искаше ми се да зарадвам левскарите и да им направя най-хубавия подарък – че могат да са спокойни за бъдещето на любимия клуб. Длъжен съм да им се извиня, защото ги подведох, както бях подведен и аз.

Не съм спирал и продължавам да търся възможности за стабилизирането на Левски и в този момент. Не е тайна за никого, че положението е критично. Но аз ще се боря, докато има някаква, макар и малка надежда.

Ваш Наско Сираков
Още по темата: общо новини по темата: 141
08.08.2022
30.05.2022
29.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
14.05.2022
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ха,ха,"вълка"излъган от една тъпа оффцъ!Наско това не казино тъпак под**енски.Във "в"група ще е трудно.КЗЛ!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: