Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Миладинов: Вариант САЩ за мен не съществува, ще продължа образованието си в България
Автор: Стойчо Генов 16:05 / 02.08.2021Коментари (1)856
© БОК, Костадин Андонов
Един от героите за България на Олимпиадата в Токио - Йосиф Миладинов, се завърна след участието си във финала на 100 метра бътерфлай. 18-годишният пловдивчанин обяви, че е доволен от влизането си сред осемте най-добри, но призна, че умората му е попречила да подобри личното си постижение и да запише по-предно класиране във финала.

"Прибирам се с усмивка, защото това ми бяха първите Олимпийски игри. Щастлив съм. За жалост не успях да направя това, което искам, но не винаги може да съм на върха. След почивката ще съм още по-мотивиран. На финала исках да си подобря моето лично постижение от 50.90 секунди, но не успях да направя. Не съм отчаян, но не съм и доволен", заяви Йосиф Миладинов пред журналисти при посрещането му на летището.

"Много добре се чувствах на първото и второто плуване, всичко беше наред, но накрая умората ми натежа и плувах по-бавно. Имам още доста работа, за да стигна до големия елит. Влязох във финал, което беше страхотно. Видях какво е да плуваш с такива плувци. Имам много неща, които трябва да подобря. Например обръщането и старта. Подводното ми е добро. Гледам напред и след почивката ще гледам да поправя всичко", добави още той.

"Искам да благодаря на всеки един, които е бил до мен и на цяла България, че стана да гледа този финал. След плуванията на някои от нашите плувци имаше лоши коментари, които не знам защо бяха. Не знам защо понякога трябва да има хора с лошо отношение, но такива хора винаги ще има", каза още талантливият плувец.

"Следващите ми цели са централизирана подготовка за следващото Европейско и Световно. Мисля вече да се разнообразявам повече тренировките, да ходим и на лагери в чужбина. Трябва да ми е забавно, докато тренирам, затова подготовката трябва да е разнообразна. Вариант Америка за мен не съществува. Ще продължа образованието си тук в България, но не съм решил още къде", завърши пловдивчанинът.
Още по темата: общо новини по темата: 49
07.09.2021
31.08.2021
30.08.2021
20.08.2021
11.08.2021
11.08.2021
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: