Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Илиян Филипов: От БФС ме заплашиха, че ще отнемат лицензите на Ботев и Локомотив за стадионите
Автор: Екип Ruse24.bg 18:13 / 11.11.2023Коментари (19)239
© Plovdiv24.bg
Позиция на Илиян Филипов, управител на ДЗЗД Колежа:

Уважаеми привърженици на футбола,

Днес с мен се свърза зам.- изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов, който ме заплаши, че трябва да осигуря всички необходими условия около стадион "Христо Ботев", за да може да се състои мачът на националния отбор с Унгария.

Категоричният ми отговор към него беше, че единствено и само община Пловдив, като собственик на стадион "Христо Ботев", може да ми възложи подобна дейност.

Наглостта на този човек стигна до там, че ме заплаши, че ако мачът не се играе в Пловдив, БФС ще отнеме лицензите на Ботев и Локомотив за стадионите.

Искам категорично да заявя, че няма да се поддам на подобни заплахи и искам това да стане достояние на футболната общественост, за да се види какви методи се ползват в БФС.

С уважение,

Илиян Филипов, управител на ДЗЗД Колежа
Още по темата: общо новини по темата: 144
04.04.2024
22.03.2024
10.01.2024
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Рогоносеца освен да мрази Ботев, живее и за да трие постове. Селкорчо, не предеш! Не пееш в хора! Неграмотник!
0
 
 
Колежа ще е Дома НА Националния отбор по футбол на България! Рогоносеца може да сере прав от яд, ако от това му става по-леко. Циганите на сапун!!
0
 
 
Илиан ПИМК-ът св прави на говорител на пловдивските клубове. Какъв е този мазен крадец и сол-та*ак на Перуката да му звънят на него. БФС са в гърч…. Агонията им зависи от всички нас. Нула толерантност към тези престъпници вече. Линч!
0
 
 
перуката усеща че изпуска властта и е готов на всичко.В един момент и пиенетеще спре само и само да текат милионите.
0
 
 
Много, ама много, искам БФС да отнеме лицензите на Ботев и Локо наистина. Само да помислят към Сливен ли ще е евакуацията предварително. Хайде, БФС, вземете лицензите на двата отбора!
0
 
 
Показателно за тая територия и добитъка който я населява,е как при положение че тия изроди в БФС се държат като мутри тука пак се делите на Ботев и Локо. Никога няма да има футбол тука с такива "фенове"
0
 
 
Прочетете внимателно коментара на градския от Локото по надолу ! Никога,ама никога няма нещо да се промени с такива личности , които живеят заради омразата , хуленето , хейтенето и тн...такива са повечето люде по тия ширини и колкото и дълбаеш , дъно няма да има !
+1
 
 
ЕТО ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ НИКОГА , ЗАЩОТО НЕ СМЕ ЕДИННИ!! КАКТО НАПРИМЕР СА ГЪРЦИТЕ , ТУРЦИТЕ И СЪРБИТЕ!!!ЗАТОВА СМЕ ПАДАЛИ И ПОД ВИЗАНТИЙСКО РОБСТВО И ПОД ТУРСКО РОБСТВО!ПОНЕ В ТАКИВА МОМЕНТИ ДА СЕ ОБЕДЕНИМ БЕ ХОРА.ТЕЗИ В МОМЕНТА СЕ Е.АВАТ СЪС НАС НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ!?НАКРАЯ ЩЕ СТАНЕ ТАКА ,ЧЕ МАЧА ДА БЪДЕ ЗАГУБЕН СЛУЖЕБНО И ОНЕЗИ БОКЛУЦИ ДОЛНИ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ ВРЕМЕ ВЪВ ЖАЛКОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ!!!ТОЗИ ПЪТ НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДАВАМЕ!
0
 
 
Все пак мач ма Колежа ще има! Остава открит въпроса дали ще има публика, или ще е при затворени врати? По моя преценка, публика трябва да има, с изключение на агитката на отбора на малцинствата! Да живее България! Смърт за циганите!
+1
 
 
Не се карайте помежду си братя!Истината е една , че трябва да изгоним онези паразити от управлението на футбола ни и нещата ще се наредят!!!!Гарантирам ви!!!Давайте да ги измитаме и да се приключва с този цирк!!!Те в момента правят тези неща само и само да бъдат още във властта.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: