Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Срам: Не можахме да бием Малта в центъра на София
Автор: Екип Ruse24.bg 08:55 / 17.11.2014Коментари (4)1499
© Bulphoto
Националният отбор по футбол допусна чудовищна издънка по пътя към Евро 2016, след като завърши 1:1 на стадион "Васил Левски" срещу непретенциозния тим на Малта. Така от виртуални, шансовете на водения от Любослав Пенев тим да се класира на големия форум, станаха нулеви. Голът за българите отбеляза Андрей Гълъбинов в 6-ата минута. В началото на втората част гостите изравниха чрез Фейла от дузпа, а в края на мача капитанът Ивелин Попов пропусна да ни донесе победата, като пропиля наказателен удар.

Двубоят се изигра пред едва 800 зрители, които могат искрено да съжаляват за пропиляното време.

Иначе мачът започна отлично за българите, които започнаха доста активно и можеха да открият още във втората минута, но ударът на Ивелин Попов не уцели вратата. Все пак в 6-ата минута нападателят на Ливорно Андрей гълъбинов откри головата си сметка за националния отбор с попадение след взаимодействие с Михаил Александров. През това полувреме българите атакуваха, но така и не стигаха до някакви реални положения за гол. В 26-ата минута Гълъбинов стреля, но уцели гредата.

Началото на втората част донесе радост за гостите. Веселин Минев фаулира Фаруджа в наказателното поле и шведският арбитър даде дузпа, реализирана от Клейтън Фейла. Четвърт час преди края нашите също получиха право да изпълнят наказателен удар за фаул срещу Мицански, но изпълнението на Попов беше неточно и така резултатът се запази 1:1.

В другите два мача от група H Норвегия победи като гост Азербайджан с 1:0, а лидерите Италия и Хърватия завършиха 1:1 на "Джузепе Меаца" в Милано. Така нашите останаха четвърти с 4 т., докато третия - Норвегия, е с 9. На върха са Италия и Хърватия с по 10.

БЪЛГАРИЯ - МАЛТА 1:1
1:0 Гълъбинов (6)
1:1 Фейла (49-д)

БЪЛГАРИЯ (4-2-3-1): В. Стоянов; Манолев, Бодуров, Терзиев, В. Минев; Дяков, Г. Илиев (70-Тонев); М. Александров, Миланов (58-Маркиньос), И. Попов; Гълъбинов (58-Мицански) Старши треньор: Л. Пенев

МАЛТА (3-5-2): Хог; Каруана, З. Мускат, Камилиери; Коен, Брифа, Р. Мускат, Фенек, Фейла; Шембри (78-Фенек), Фаруджа Старши треньор: П. Гедин

Още по темата: общо новини по темата: 77
20.10.2015
14.10.2015
12.10.2015
07.10.2015
01.10.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Срам е,че не паднахме от Малта.Вявал ли е някой въобще,че може да победим някой с тия гелосани чалгарчета.
0
 
 
Срам е наи-малката обида за футболисти и трениори на нацоиналня отбор!!!!!Трагедята е толкова голяма,тче наистина трудно се намират думи,за да сеопихе разотчарованието на вситчки!!За пореден пат изказвам мнение,тче в БФС вситчко трябва да запотчне от натчало - избор на нов управителен савет,састояхт се от савсем нови хора!!!!!Бих предлойил да се варне Валентин Михов и тои с Богята помохт и сас заветите на Иван Славков,Бог да го прости,да се запотчне от НАТЦХАЛО!!!Инатче и други хте ни срамят!!!!!Оптимист сам,но ижод от сегахната ситуаця не вийдам без хирургитчка намеса!!!!!
+5
 
 
БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ! Некадърници с големи претенции. Да се играе футбол не е като да се обикалят кръчмите с чалгаджийките...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.11.2014 г.
+1
 
 
Чичовото си отива.. май ще съжалява, дето избяга от Ботев.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: