Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Ивайло Петев почти готов с екип за националния отбор
Автор: Екип Ruse24.bg 13:14 / 13.12.2014Коментари (0)1203
© Ruse24.bg
Ивайло Петев ще бъде представен като национален селекционер през следващата седмица, а най-вероятната дата ще бъде 17 декември, научи "7 дни спорт". Младият специалист е фаворит №1 за поста и вече постигна съгласие с Борислав Михайлов и отговорника за националните отбори в БФС Йордан Лечков. Подписването на договор вече е само формалност, като се чака и първата пресконференция на родения в Ловеч треньор.

Точно поради тази причина в последните няколко седмици Петев обикаля много стадиони в цяла България и гледа купища мачове от "А" група. Той беше на мачовете Славия - Черно море, Левски - Монтана, Берое - Лудогорец и др. Петев беше на трибуните и на стадион "Васил Левски" преди няколко седмици, където изгледа последното домакинство на Лудогорец в Шампионската лига. Специалистът веднага се е захванал за работа и заради това иска да изгледа колкото се може повече мачове в следващите месеци. До този момент Петев вече е почти готов и с екипа, с който ще работи в националния отбор.

Треньор на вратарите ще бъде опитният специалист Любомир Шейтанов. Дългогодишният наставник на вратарите в националния отбор си тръгна след напускането на Лотар Матеус, а за последно работеше в Черноморец, но от лятото е без работа. В щаба на Петев ще влезе и италианецът Роко Перота, с когото бяха за последно в кипърския АЕЛ (Лимасол). Перота ще бъде кондиционен треньор и ще запази традицията да има поне един чужденец, след като в щаба на Любослав Пенев беше испанецът Давид Родригес.

Очаквано лекар на националния отбор ще бъде д-р Валентин Великов, който работи с Ивайло Петев още от Лудогорец.Единствено не е ясно кой ще бъде първи помощник на националния селекционер и т.нар. дясна ръка. Към този момент вариантите са няколко, като се говори за опитни специалисти, работили в "А" група.

Още по темата: общо новини по темата: 77
20.10.2015
14.10.2015
12.10.2015
07.10.2015
01.10.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: