Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Локо (Русе) със зрелищно равенство в Тервел
Автор: Екип Ruse24.bg 13:39 / 10.09.2017Коментари (0)3101
© ФК Локомотив
Септември '98 (Тервел) и Локомотив (Русе) завършиха наравно 2:2 в срещата си от 5-ия кръг на Трета лига - Североизточна група. Домакините на два пъти повеждаха в резултата, но с головете на капитана Живко Парашкевов и на Мартин Георгиев "железничарите" стигнаха до точката в мача.

През първата част играта бе по-твърда, прекъсвана често от фалове. Домакините от Тервел успяха да открият резултата в 24-ата минута.

След почивката и двата тима започнаха да играят по-открит футбол. Това позволи на русенските локомотивци да вдигнат оборотите и да пристиснат здраво своя съперник. Дебютиралият за Локо (Русе) халф Стефан Митев намери Живко Паракешкевов, който засече топката и я прати в мрежата за 1:1 в 58-ата минута. Десетина минути по-късно обаче тервелчани успяха да поведат отново, отбелязвайки втори гол.

В 80-ата минута при меле пред вратата на домакините топката достигна до Мартин Георгиев, който успя да се обърне и с левия крак да вкара за 2:2. В последните минути и двата тима имаха шансове, но резултатът остана непроменен.

"Не мога да не бъда доволен от спечелената точка. Борихме се мъжки на терена, а особено през второто полувреме успяхме да свалим топката на земята и да заиграем нашата си игра. Виждам израстване на младите футболисти, които налагам по-смело в първия отбор през този сезон. Радостен съм да ги видя, че вече играят със самочувствие и постигат резултати. Като за първи мач с нашия отбор халфът Стефан Митев показа хубава игра и съм сигурен, че ще ни помогне много в предстоящите срещи. Заедно с Живко Парашкевов се видя, че оформят много силно звено в средата на терена, а това е важно за нашия стил на игра", коментира след последния съдийски сигнал старши треньорът на Локомотив (Русе) Ивайло Кирилов.

Съставът на Локо (Русе) в Тервел:

Радосвет Христов, Мартин Рачев, Борислав Джарнавлиев /Диян Руменов/, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Стефан Митев, Живко Парашкевов /капитан/, Мирослав Георгиев, Мартин Георгиев, Динко Станчев, Сонер Хюсеин /Александър Тошков/.

Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2019
31.01.2019
10.12.2018
18.11.2018
16.11.2018
07.10.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: