Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Ивайло Кирилов: Очаквам Локо (Русе) да продължи с доброто си представяне и през пролетта
Автор: Екип Ruse24.bg 11:37 / 27.01.2018Коментари (0)7217
© ФК Локомотив
Представителният отбор на ФК Локомотив (Русе) започна подготовка за пролетния полусезон. Старши треньорът Ивайло Кирилов застана пред клубния сайт, за да даде повече яснота около селекцията, контролите и целите пред тима.

- Русенските "железничари" вече се готвят за подновяването на първенството в Трета лига. Какви за новините около отбора?

- Водим пълноценна подготовка и очаквам да затвърдим през пролетта добрите впечатления, които оставихме с представянето си в първенството на Трета лига досега. Запазваме почти същия състав от есента и мисля, че можем само да надграждаме постигнатото през есента. Изключително съм доволен от представянето на младите ни футболисти и ще продължа да залагам на тях. Отборът ни има солиден гръбнак от опитни играчи и покрай тях младите израстват бързо, което много ме радва.

- Имаше доста спекулации в медиите, че някои от футболистите на Локо (Русе) ще преминат в "Дунав" през пролетта. Каква е истината по този въпрос?

- Това, което мога да кажа на този етап е, че Динко Станчев и Стефан Митев остават твърдо при нас и през пролетния полусезон. Единствено централният нападател Сонер Хюсеин води подготовка с "Дунав". Но не изключвам възможността, ако старши треньорът им Малин Орачев прецени, Сонер да се върне при нас и да ни помогне за пролетните мачове в Трета лига.

- Какви са другите новини по отношение на селекцията?

- Мога да потвърдя, че централният защитник Борислав Джарнавлиев ще бъде с отбора и през пролетта, след като имаше планове да напусне. Двама наши бивши офанзивни футболисти - Валентин Валентинов и Радомир Хараланов, които есента играха съответно в Ботев (Нови пазар) и Светкавица (Търговище), изразиха желание да се върнат в Локо (Русе). Предстои ми да реша дали ще ползвам услугите им през пролетния полусезон.

- Ясна ли е вече програмата за контролните мачове?

- В събота, 27 януари, ще играем в Свищов с "Академик" в първата контрола. За идния уикенд сме предвидили мач с Бенковски (Бяла) в Русе, като предстои да уточним деня и часа. На 11 март ще играем с "Кубрат", но според условията ще решим дали ще им гостуваме или ще ги приемем в Русе. Контролите ни приключват на 17 март, когато ще гостуваме на "Лудогорец U19" в Разград. Първият ни мач в Трета лига ще бъде на 25 март, неделя, от 14:00 часа, когато сме домакините на "Светкавица".

- Локомотив (Русе) изигра повечето си домакинства през есента в Сливо поле, поради липса на подходящ терен в града. Как стои този въпрос за пролетния полусезон?

- Надявам се, че стадион "Дунав" ще бъде напълно готов и ще ни приеме отново за мачовете в Трета лига. Ясно е, че всички искаме да играем в Русе и мисля, че през пролетта няма да ни се налага да търсим терени из областта, за да провеждаме там домакинските си срещи.

Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2019
31.01.2019
10.12.2018
18.11.2018
16.11.2018
07.10.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: