Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Дунав удари руския Шинник с 1:0, отмениха гол на "драконите"
Автор: Екип Ruse24.bg 17:03 / 28.01.2019Коментари (0)2720
©
Отборът на "Дунав“ Русе постигна победа в днешната си контрола в Анталия. Играчите на Людмил Киров се наложиха над руския "Шинник“ с минималното 1:0.

Първото полувреме протече изцяло под диктовката на "Драконите“. Единственото по-опасно положение за "Шинник“ беше още в 5-тата минута, когато Станислав Антонов трябваше да спасява опасен удар от около 17-18 метра.

В 11-ата минута Самуел Инкоом открадна една топка от защитата на руснаците, върна я към халф на русенци, но ударът от границата на наказателното поле беше блокиран. Няколко минути по-късно, хубава атака от ляво завърши с удар на Божидар Васев, който мина на сантиметри покрай страничния стълб на вратата на съперника.

В 23-ата минута логичното се случи и "Дунав“ излезе напред в резултата с хубав гол с глава на Ахмед Ахмедов дошъл след прецизно центриране на Исаевски от ляво.

Само няколко минути след гола "Драконите“ отбелязаха ново попадение чрез Диян Димов, което обаче беше отменено поради засада.

До края на полувремето "Дунав“ имаше още няколко ситуации за отбелязванен а гол, но удари на Попадийн и Станоев от средна дистанция бяха спасени от вратаря на "Шинник“.

През второто полувреме бяха извършени доста смени и в двата отбора. Още на почивката, в игра за "Дунав“ влязоха Филип Димитров и Фиртулеску на местата на Станислав Антонов и Светослав Ковачев. Темпото на игра спадна, а ситуациите пред двете врати липсваха.

В 60-ата минута Станоев открадна една топка в центъра, напредна добре в половината на съперника и подаде към Васев, чието центриране обаче не намери играч в наказателното поле на съперника.

В 62-ата минута на терена се появи и Емин Ахмед, който замени Божидар Васев. Малко по-късно бяха осъществени и последните две смени в двубоя, Свилен Щерев – Диян Димов и Исмаил Иса – Ахмед Ахмедов. Последното положение в мача дойде в 89-тата минута пред вратата на "Шинник“, когато Фиртулеску стреля опасно от границата на наказателното поле, но удара му бе спасен от вратаря.

Припомняме, че последната контрола на "Дунав“ в Анталия е на 31 януари срещу друг руски отбор – "Химки“.
Още по темата: общо новини по темата: 162
29.05.2019
27.05.2019
26.05.2019
23.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: