Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Петко Маринов: Пострадаха още две състезателки
Автор: Екип Ruse24.bg 11:49 / 06.05.2010Коментари (6)1567
© Ruse24.bg
Старши-треньорът на Лукойл Нефтохимик Петко Маринов заяви по повод проваления мач номер 2 от финалната серия между неговия тим и Дунав Еконт Експрес, че от канонадата с ленти преди срещата са били ударени още две състезателки от неговия тим. Срещата не се състоя, след като хвърлена от публиката лента удари и счупи носа на центъра Вера Перостийска. Това принуди спортния директор на Лукойл Сашо Везенков да прибере отбора в съблекалнята, а оттам треньорският щаб и баскетболистките се качиха в клубния автобус и отпътуваха за Бургас. След първия мач Лукойл Нефтохимик води 1-0 победи в серията, след като спечели двубоя на 4 май със 78:72.

"Изключително много съжалявам за проваления двубой. Двата отбора са с класа над останалите, те дават облика на женския баскетбол", заяви Маринов.

Той определи мачовете между двата тима като "каймака" на първенството, независимо дали са по време на редовния сезон или в плейофната фаза.

По неговите думи, решаваща за решението да изтеглят отбора от залата е била тревогата за състоянието на националката Вера Перостийска. От Лукойл Нефтохимик не можели да рискуват, тъй като и най-невинното съприкосновение по време на игра можело да се окаже фатално.

Специалистът посочи, че още две от състезателките му били ударени по време на "канонадата", едната в тялото, другата - в крака. Той обаче не уточни за кои баскетболистки става въпрос.

Източник: ruse-news.com

Още по темата: общо новини по темата: 14
14.05.2010
14.05.2010
12.05.2010
07.05.2010
06.05.2010
06.05.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"е защо се скрихте сега а???защото ви казаха че сте нищо..от две години имате отбор и се мислите за голямата работа а ????но ЛУКОЙЛ е име в баскетбола и завинаги ще остане докато Дунав е от две три години и вече се мисли за толкова добър че и втори отбор в А група ще пуска...защо не говорите сега а????" Уважаеми приятелю, преди малко повече от 10 години в Северна Б РФГ съществуваше отбор на име "Осъм"- Ловеч. Понастоящем отборът на "Литекс"- Ловеч е шампион за 3-ти път и е неколкократен участник в ЕКТ. Има ли значение кой от колко време съществува; направил ли си справка от колко време в Русе съществуват отбори в колективните спортове?
0
 
 
АРЕ ЕЛАТЕ В БУРГАС ВЕ ЛИЦА! БИТКИ МИТКИ ВИЖДАМ КАТО ИГРАХМЕ В Б ГРУПА НЕ ЗНАЕХТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ ФОРУМНИ ГЕРОИ ЧАКАМЕ ВИ!!
0
 
 
Бургаските боклуци толкова ги е страх, че се НАСРАХА!!!!! Видяхте ли решенията на дисциплинарната комисия- мишките взеха решение в полза на мижитурките от мазута, нещастници!!!!!
0
 
 
Те за това ва биха в първия мач,защото ги е страх.СЕЛЯНИ!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: