Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Дунав с втора контролна победа срещу Доростол
Автор: Екип Ruse24.bg 11:22 / 17.07.2010Коментари (0)1383
© Ruse24.bg
Дунав записа своята четвърта поредна победа в приятелските срещи. "Драконите" днес биха за втори път Доростол, но този път с 2:1. Като цяло резултатът не е представителен за събитията на терена, защото дунавци бяха тотални господари на терена и изпуснаха още поне 4-5 чисти ситуации пред вратата на силистренци. На два пъти нарушения в наказателното поле на Доростол бяха отсъждани като пряк-свободни удари, а и откровено подценяване на наглед лесни за реализирани ситуации също изигра лоша шега на футболистите на Дунав. В 11-та минута Росен Каптиев беше изведен сам срещу вратаря на гостите Александър Димов и нямаше проблеми да открие резултата. Три минути по-късно дунавци направиха много бърза контраатака и Росен Каптиев получи топката на границата на наказателното поле и с хубав прехвърлящ удар покачи на 2:0. Момчетата на Миро Миронов продължиха с активната си игра и създаваха лесно ситуации за гол пред вратата на Доростол, но на моменти несериозно отношение пред гола ги лиши от още по-комфортен аванс на почивката.

През второто полувреме Мирослав Миронов пусна в игра повечето резерви и темпото спадна значително. В 65-та минута след неразбирателство в прекроената вече отбрана на Дунав, голмайсторът на Доростол Тихомир Ченешков върна едно попадение. След това гостите създадоха още две разбърквания в наказателното поле, но до по-опасни удари не се стигна. Юношата на Дунав Валери Кулинов пък получи много изгодна възможност да отбележи, излизайки сам срещу вратаря на гостите, но вместо да отбележи, реши да подава и сгреши. Изгодни възможности за гол се откриха още пред Недялко Хубенов и Росен Каптиев, но те не успяха да се възползват добре от тях. Дунав игра без Людмил Киров, Ивайло Кирилов, Светлин Симеонов и Радослав Комитов, на които бе дадена почивка в тази среща.

Отборът на Дунав ще бъде представен официално на 23 юли срещу Спартак 1919 (Плевен) на Градския стадион в Русе, но се търси противник за още една контрола.

ДУНАВ: Станислав Антонов, Мартин Цирков, Божидар Георгиев, Стоян Георгиев, Емил Иванов, Недялко Хубенов, Владимир Каптиев, Любомир Иванов, Павел Панов, Георги Терзиев, Росен Каптиев

Още по темата: общо новини по темата: 12
20.07.2010
15.07.2010
10.07.2010
08.07.2010
08.07.2010
08.07.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: