Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
България - ключов фактор в развитието на Таекуондо
Автор: Стойчо Генов 13:59 / 23.07.2020Коментари (0)819
©
На официална церемония Президентът на Europe Professional Taekwondo Assosiation Слави Бинев връчи назначенията на председателите на професионалните федерации в две европейски държави, една от които – България.

За ръководител на Естонската Професионална Федерация бе избран Калво Салмус с дългогодишен опит в олимпийския боен спорт, както в Естония, така и на европейско ниво. Той встъпи в длъжност на 20 юли, което бе официализирано чрез онлайн церемония, на която символично му бе връчен и документа за назначението му.

Димитър Аврамов оглави Българската Професионална Таекуондо Федерация. Той е основен фактор в развитието на Таекуондо в България в качеството си на член на УС на БФТ, преподавател по таекуондо в НСА "Васил Левски“ и председател на клуб по таекуондо с много спортни постижения.

Със заявка да продължат да популяризират и усъвършенстват корейското бойно изкуство на най-високо професионално ниво, двамата новоназначени президенти на организацията за България и Естония приеха официално ангажимента към длъжността от Председателя на Pro Taekwondo за Европа и Вице президент на Световната Професионална Федерация – Слави Бинев.

Участие в събитието от страна на Таекуондо структурите в България взеха – Генералния Секретар на Europe Professional Taekwondo Assosiation - Мастер Сан Хюн Парк, Генералния Секретар на БФТ и Вицепрезидент на Europe Professional Taekwondo Federation - доктор Александър Минев, Вицепрезидентът на БФТ – Димитър Михайлов, треньорът на националния отбор – Теодор Георгиев, члена на УС на БФТ Виолета Иванова и най-добрия български съдия по таекуондо и основен административен фактор – Илия Димитров.

Припомняме, че българското оглавяване на Професионалната Таекуондо Асоциация за Европа се случи само преди два месеца на онлайн церемония, на която Президента на Световната Професионална Федрация – г-н Банг излъчи председателя на БФТ за ръководител за континент Европа. Въпреки трудностите, които ситуацията с COVID-19 създава, реалните стъпки в посока на развитието на Професионалното Таекуондо са налице.
Още по темата: общо новини по темата: 128
31.03.2024
31.03.2024
31.03.2024
31.03.2024
31.03.2024
30.03.2024
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: