Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Кобрата: Отивам да мачкам! Дано да нокаутирам Джошуа в седмия рунд!
Автор: Стойчо Генов 09:14 / 04.12.2020Коментари (3)868
© Ruse24.bg
Кубрат Пулев направи поредното си дръзко изявление преди двубоя за световната титла по бокс срещу Антъни Джошуа, който е на 12 декември в Лондон.

"Чувствам се перфектно. Смятам, че съм готов. Отивам, за да мачкам и победя. Подготвихме се правилно и много добре. Не се знае какво ще се случи на двубоя. Имах много спаринг партньори, с които направих добри мачове. Ули Вагнер е човек с опит, който много си разбира от работата. Той усеща работата, защото това е спорт, който не може само да натиска и да дава газ. На всичко заложихме през месеците и в края направихме спарингите, което си е по учебник“, заяви Пулев в ефира на Нова телевизия.

"Винаги съм позитивен, стабилен и вярвам, че нещата ще се случат, както трябва. Човек трябва да бъде целеустремен. Имаше отлагане на мача, което можеше да се отрази на някои, но аз го приех като нормално и казах, че съм готов по всяко едно време. Не един път казах, че имам много предимства пред Джошуа, но ще ги видим на ринга. Има подценяване, защото говорят за негов мач с Фюри. Този мач ще е интересен, но преди това трябва да гледат нашия“, добави още Кобрата.

"След първи рунд ще се види как ще се състои двубоя. Няма да е много различен Джошуа. Гледах много видеа и му направихме анализ. Минах през много двубои и трябваше да имам много търпение. Това ми даде опит, което е изключително важно, защото ще ми е нужен. Това е върхът на айсберга. Няма перфектен сценарий. Това е бой, бокс. Дано да го победя с нокаут в седмия рунд. Това ще е перфектен. Ще изиграе роля бързината, силата, общо взето всичко. Това е спорт, който един удар може да е решаващ. Мотивация ми дава, че това не е постигано в България. Не смятам, че имам нужда от финансова мотивация, защото другите неща са по-важни от парични облаги. Това ще остане в историята на България и българския спорт“, каза българският боксьор.

"За мен е по-добре да има публика, но в крайна сметка решаващото ще бъде на ринга. Това ще определи изхода на двубоя. Знам, че съм подготвен добре. Благодаря на феновете, че бяха до мен . Зареждал съм се от тяхната любов и това много силно ме мотивира. Бих им казал, че съм със сериозни юмруци. Опитът е в основата на всичко. През 2014 година се изправих срещу империята Кличко. Сега е по-различно, защото вече съм такъв от всякакво естество“, заяви Пулев.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След като ти знам кариерата, ВИЕ господин ПУЛЕВ (може би идва от това, че всеки мач те пулят) след 2, максимум 3 рунда не може да се държите, каму ли да ходите, каму ли да нападате, каму ли да удряте, каму ли да нокаутирате.... Успех ще е ако въобще се биеш, или не се насереЖ още първия рунд..... Както Кубрат и Тервел са били обречени да губят битки, шантавия Ви баща Ви е закърмил с неуспех навсякъде
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: