Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Кобрата се би здраво с Джошуа, но издържа само до 9-ия рунд
Автор: Стойчо Генов 02:09 / 13.12.2020Коментари (157)1356
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев пропусна и втория си шанс да стане световен шампион за професионалисти в тежка категория. Кобрата загуби срещу притежаващия коланите във версиите IBF, WBO и IBO Антъни Джошуа след нокаут в 9-ия рунд.

Епичният сблъсък се състоя в "Уембли Арена" в Лондон пред около 1000 зрители.

Първият критичен момент за нашия боксьор дойде в 3-ия рунд. Джошуа направи няколко крошета, които разклатиха Кобрата и той на два пъти изпадна в нокдаун.

В петия рунд Кубрат Пулев отимаше добри попадения с ляв прав,
а в един от клинчовете отново нацели главата на съперника си. 

В 9-ия рунд британецът нанесе четири ъпъркъта в главата на Кобрата и въпреки че той остана прав, вече беше ясно, че едва ли ще издържи още дълго. След нов ъперкът Пулев падна на ринга и съдията започна да брои, но нашият боксьор се изправи бързо. Последва мощен десен прав на Антъни Джошуа, който просна на земята съперника си и реферът прекрати мача.

Това бе втора загуба на професионалния ринг за Кубрат Пулев (първата бе от Кличко). За Джошуа пък успехът бе под №24 в кариерата му.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И кое му е достойното, че избяга , че се хили като малоумен, или че беше по- зле и от боксов чувал?Или Вие сте гледали друг мач?Добре, че заради реклами и приходи са накарали Джошуа да не го просне оке в началото и добре, че той е професионалист и си изконтролира емоциите!
0
 
 
Вие май сте гледа ли друг мач кое му е здравото освен смеха че за 9 рунда едва веднъж го удари
0
 
 
Абе време Е тоз Кубрат Пулев боксьор да стане ,ПОЛИТИК от една партия близка до мисленето му и възгледите. Там има бъдеще и парички.
0
 
 
Излизаш да се боксираш с Джошуа, разбираш ли, Антъни Джошуа?! Но ти липсва спортен респект. Липсва ти култура. Бият те, а ти се смееш, смееш се нагло, безпардонно. Некултурен си. Кличко те победи, а ти стоеше на един крак - изплезен. Джошуа те биеше, а ти се хилеше. Провокираше го. Победи те, а ти повтаряше: Помни ме! For what??? Накратко, ти си достоен представител на едно цяло поколение невъзпитани българи и само на тях. А на тези, които подкрепят спортист на етническа основа, нека кажа следното: Спорта няма цвят, няма нация. Спорта е дисциплина, нещо което Пулев няма. ТоиМ† загуби, загуби хилеиМ†ки се нагло срещу боксьор, коиМ†то имаше дисциплина. А сега малко към патриотите: Това ли е България? Този ли представи България? Как я представи? С възпитание или просто е достатъчно фамилното му име да завършва с "ов", за да викаме: ДаваиМ†, Кобра! Какво да даде? Пример за подражание? Тази страна е имала спортисти (някои от тях живи), накарали тази страна да се гордее, които се срамуват от възпитанието на Пулев. И те са губели мачове и състезания, но са били отговорни и адекватни. Девети рунд можеше да се окаже спокоиМ†но първи, ако победителя не внимаваше за себе, за да не сбърка за следващия мач, в коиМ†то ще се бие срещу циганин - циганин, коиМ†то е класи по-възпитан от Пулев. Това е единствената причина, кобрата да изпълзи до девети рунд. Ще го запомним с това, че умело натискаше патриотичните струни на уморени хора, толкова уморени, за да не видят големия срам. Започваш мача с песента: "Притури се планината", а културата ти е "притури на наглостта". Губещия стиска ръката на победителя. Поздравява го за победата. Благодари за играта и възможността, която е имал. Губещия не се репчи като петел след тотално и смазващо поражение. Такъв спортист би представил България, не Пулев. Едно е да загубиш боксов мач - нищо, това е спорт. Но когато загубиш ума си, тогава е срам. И последно, тоиМ† не представлява България, тоиМ† представлява върхушката в тази страна. Представлява угоеният и дебеловрат депутат. Представлява поколението сикачии, защото има същото държание, същите приоми и същата наглост. Тази страна се е представлявала от Серафим Тодоров, Станка Златева, Стефка Костадинова, ИМ†ордан ИМ†овчев, Ивет Лалова. Хора, които представляваха класа, възпитание, народ. Не ги обиждаиМ†те с Пулев. Толкова порочна патриотичност служи на баиМ† Ганьо, без значение дали ще се излага като Борисов в Брюксел или като Пулев на ринга - Ганьо е Ганьо, верен на себе си. Честита победа на англичанина, тоиМ† победи срама на една уморена страна. Спомогна да се повали една малка част от мутренската мускулна маса, която се наложи над обикновения българин. Не даваиМ† Кобра, не даваиМ†... Не продължаваме напред, отиваме назад...
0
 
 
След снощният боксов мач мога да кажа само едно, България е велика стана !!! За съжаление с преобладаващо жалко население 👍🙏👏💪🇧🇬
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: