Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Кубрат Пулев се бие с Джошуа на стадион "Васил Левски"?
Автор: Екип Ruse24.bg 14:08 / 29.10.2018Коментари (0)2698
© Lap.bg
Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да се бият на стадион "Васил Левски". Това разкри ексклузивно за "България Днес" съдружникът на Кобрата и съорганизатор на галавечерта в "Арена Армеец" Джон Уърт непосредствено след победата над Хюи Фюри в зала "Арена Армеец".

Бившият адвокат на легендарния Дон Кинг е уверен, че българската страна е способна да спечели търга за организиране на мача срещу колоса в професионалния бокс Еди Хърн, който движи правата на британския боксьор.

"Влизаме в търга - обяви с предизвикателна усмивка Джон Уърт минути след победата над Тайсън Фюри. - Видяхте как спечелихме четири наддавания за организиране мач на Кубрат (едно от тях беше срещу Еди Хърн - бел. авт.). Искаме да направим мача на стадион, защото залата няма да ни стигне. Все още не е ясно дали това ще бъде следващият мач на Кобрата. Ще натиснем този двубой да се проведе възможно най-скоро, но всичко зависи от Международната боксова федерация."

Има огромна вероятност Пулев да се наложи да изчака следващия мач на Джошуа, който ще се проведе през април. Срещата ще бъде на стадион "Уембли", а вероятният съперник е Дилиън Уайт. Веднага след това на опашката е Кубрат. Българинът вече е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация след триумфа в събота вечер.

Успехът срещу братовчеда на Тайсън Фюри беше изкован още във втория рунд. Тогава тежко попадение отвори стара аркада над лявото око на англичанина. Бруталното нараняване се разширяваше с всеки изминал рунд. Към края на срещата силите на Хюи приключиха. 24-годишният боец от Манчестър едва не беше нокаутиран, но издържа стоически.

"Аркадата беше получена две седмици преди мача - потвърди пред "България днес" таткото и треньор на Хюи - Питър. - Още оттам имахме проблеми. Поискахме да отложим мача, но тогава щяхме да загубим възможност да се бием в претендентския мач. Хюи се умори. Хвърли се да отказва Кубрат, защото се притесняваше реферът да не спре мача заради аркадата. Не виждаше добре с едното око. Кръвта влизаше в него. Тактиката тотално се промени. Поздравления за Пулев, който беше в отлична форма. Ако Хюи беше без контузия, щеше да е по-различно."

Питър Фюри смята, че Кобрата има нелоши шансове срещу Антъни Джошуа.

"Ако е в подобна форма, е способен да победи всеки боксьор от Топ 10 - потвърди Питър Фюри. - Пожелавам му успех. Ние с удоволствие бихме дошли отново да се бием в България. Хюи има нужда от три месеца, за да зарасне аркадата. Предстои му мач през април, за който ще се готви."
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: