Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Мениджърът на Джошуа: Искаме мач с Фюри, Пулев може да почака
Автор: Стойчо Генов 13:31 / 03.04.2020Коментари (1)851
©
Мениджърът на световния шампион по бокс в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа - Еди Хърн, все още обсъжда възможността да организира мач с шампиона на WBC Тайсън Фюри през есента. Промоутърът планираше това да се случи през декември, но пандемията от коронавирус промени всичко.

Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев на 20 юни в Лондон за титлата в IBF, но мачът ще бъде насрочен вероятно за 25 юли. Фюри от своя страна трябваше да се бие за трети път с Дионтей Уайлдър на 18 юли, но срещата бе отложена за октомври.

"Имаме подписан договор за 20 юни за Антъни Джошуа. Ще направим изявление тази или другата седмица, че мачът с Пулев вероятно ще бъде отложен. Мисля, е това е доста ясно и очевидно. Надявам се двамата да се бият до края юли. Но ако нещата още се проточат, може да стигне до ситуация в която Джошуа ще се боксира само веднъж тази година. А той много би искал това да бъде срещу Тайсън Фюри", заяви Еди Хърн пред "Скай Спортс", цитиран от БТА.

"Ситуацията е малко извън нашите възможности, но ако Боб Аръм и Ал Хеймън преговарят с Уайлдър и го накарат да изчака още малко, абсолютно бихме се радвали да влезем в тази битка. Ако е възможно и има начин да накараме Кубрат Пулев да почака, което е по-лесната работа, тогава съм уверен, че Джошуа ще бъде силно заинтересован да се впусне директно в двубой с Тайсън Фюри. Мисля, че в един идеален свят, това би била следващата битка. Това винаги е било така, но ако успеем да се бием с Пулев през юли, бих искал да организираме мач срещу Фюри през ноември или декември", каза още Еди Хърн.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: