Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Мениджърът на Джошуа: Ще направим мача с Пулев така, че да смае света
Автор: Стойчо Генов 11:56 / 10.05.2020Коментари (0)788
©
Мениджърът на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн, е готов да организира битката с Кубрат Пулев дори и пред празни трибуни. Кобрата трябва да се изправи срещу британеца за поясите на WBA, WBO, IBO и IBF, като вече има различни варианти за провеждане на двубоя. Ако той остане в Англия, със сигурност ще бъде пред празни трибуни, а опции са още Саудитска Арабия и Хърватска.

Според Хърн събитието може да се проведе на стадиона на Тотнъм, а той е готов да го превърне в нещо наистина невиждано до момента. Британецът смята да надскочи всички очаквания и да направи така, че хората да има за какво да дадат парите си. При положение, че галавечерта е без публика, то Хърн се гласи за такива специални ефекти, с които да накара зрителите да добият чувството, все едно са на първия ред до ринга.

"Готов съм на всичко. Разговаряме със Скай и ВВС за различни проекти. Когато започнахме преди 5-6 седмици, приложения като "Зуум" бяха революция, а сега всеки ги използва и вече са скучни. Това означава, че трябва да минем на следващото ниво, да пресъздадем на живо спорт по невиждана досега система, все едно наистина си там и усещаш абсолютно от първо лице атмосферата. Да се говори с години за това събитие. Трябва да предвидим, че и занапред ще има катастрофи, които да ни спират от прекия контакт, затова трябва да сме иновативни. И такива боксови вечери да бъдат достъпни.

Баща ми казва, че съм луд, защото е рисковано, но аз съм готов да го правим. Ще има фойерверки, дронове навсякъде, с които ще правим картина от 360 градуса. Ако ще го правим в период на карантина, трябва да е нещо, което ще смае света", казва Хърн, цитиран от "Тема спорт". Той ще се опита да дебютира с иновации за двубоя между Александър Поветкин и Дилиън Уайт. Срещата е предвидена за 4 юли в Манчестър пред празни трибуни и ако мине по план, то следващото голямо събитие, което да се организира по подобен модел, ще бъде битката между Кобрата и Джошуа.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: