Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Отлична новина за Кобрата! Малко остава до следващия му мач!
Автор: Екип Ruse24.bg 22:55 / 22.07.2019Коментари (0)1091
© Ruse24.bg
"Спортната комисия на Калифорния възстанови с пълно единодушие временно спрените състезателни права на Кубрат Пулев. Боксьорът има право да се завърне на ринга отвъд океана във всеки момент, в който реши.

По-малко от 20 минути бяха необходими на заседателите да вземат решението. Лицензът на българина бе отнет именно от калифорнийската комисия след жалба от репортера Дженифър Равало, която Кобрата целуна по устните след драматичната си победа над Богдан Дину с нокаут в седмия рунд в Коста Меса на 23 март.

Комисията не уважи желанието на Олред не само Пулев, но и Боб Аръм да бъде наказан, като оповести, че в хода на обучителния курс на Кобрата, Аръм също е преминал такъв. Заседателите обясниха при дебата, че връщат лиценза на Пулев при изричното уточнение, че нова проява от подобен характер на територията на щата Калифорния може да му донесе доживотна забрана да се боксира в щата.

Кубрат влезе в залата, придружаван от адвокат Джон Уърт и от мениджъра Ивайло Гоцев. И Гоцев, и Уърт са съдружници в промоутърската агенция Epic Sports, която заедно с компанията на легендарния импресарио на Майк Тайсън Боб Аръм - Top Rank, защитава интересите и представлява Пулев отвъд океана.Пулев говори на английски език пред комисията, след като бе помолен от заседателите да го направи. Кобрата отговори и на кратки въпроси.

"Допуснах грешка, за която съжалявам. Многократно се извиних на Дженифър Равало. Правя го отново. Осъзнах, че съм допуснал грешка веднага след целувката", сподели Кобрата, който премина през курсове срещу сексуално насилие по препоръка на комисията на щата Калифорния.

След Пулев, пред микрофоните застанаха самата Дженифър Равало и прочутия адвокат по дела срещу сексуално насилие Глория Олред. И двете изчетоха становищата си от лист. Равало обясни за пореден път, че се намира в тежко емоционално състояние след целувката и че като дете на самотна майка - филипинка, намира постъпката на Пулев за абсолютно недопустима и прекрачваща всички граници на отношенията между мъж и жена. Комисията не ѝ зададе никакви въпроси.

Адвокат Олред влезе остро на заседателите, които не уважиха жалбата ѝ от преди месец срещу промоутъра Боб Аръм, който публично разкритикува и нея, и клиентката ѝ и нарече поведението на журналистката "фриволно".

Очаква се следващата официална изява на Кубрат Пулев да бъде през септември в САЩ. Датата, мястото и името на съперника са в процес на уточнение, съобщава btv.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: