Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Официално: Отнеха лиценза на Кубрат Пулев за 6 месеца
Автор: Екип Ruse24.bg 00:07 / 15.05.2019Коментари (0)1631
© Twitter
Спортната комисия в Калифорния наказа Кубрат Пулев заради скандала с целувката с репортерката Джени Суши. Лицензът на боксьора е отнет за шест месеца, считано от датата на провинението - т.е. до 23 септември. Освен това, българинът ще трябва да плати и глоба от 2500 долара и да премине програма в САЩ, свързана с превенция на сексуални посегателства до 22 юли. Тогава ще се проведе следващото заседание на комисията в Сан Диего.

Ако Кобрата е изпълнил всички наложени му от експертите санкции, комисията може да му върне лиценза още в същия ден. В случай че до тази дата не е изкарал въпросния курс, го грози отнемане на състезателните права за една година, съобщи нова тв. Ако пък се провини отново по подобен начин, може да се прости с лиценза си до живот.

Репортерката обясни, че не иска пари от българския боксьор. Към този момент Дженифър Равало и адвокатката й Глория Олред не са завели гражданско дело и са категорични, че няма да предприемат подобна стъпка.

По време на изслушването пред комисията боксьорът заяви, че е бил много емоционален след мача с Богдан Дину и затова целунал репортерката. "Мачът беше много тежък за мен, 4-ти рунд бях загубил и след като победих, бях много щастлив. Бях доволен от себе си. И всички хора, които бяха около мен, всички българи допринесоха за тази атмосфера. Просто бях супер емоционален. И исках да поздравя моите фенове. Тогава дойде госпожа Равало", обясни Пулев и допълни, че лично тя го попитала кога ще празнува победата.  

По думите му Джени Суши не се съобразила с обстановката и поискала да вземе интервю. По време на него той бил в изключителна еуфория. "И тогава я целунах. Беше емоционално и за това съжалявам и й се извинявам", заяви още Кобрата. 

Той разказа още, че след това отишъл в болницата, за да го шият. "Бях много зле – повръщаше ми се
и ме болеше главата. След това бяхме с мои приятели на парти, което никой не беше организирал. От някъде дойде г-жа Равало и започна да ми сипе комплименти. Първите няколко пъти се почувствах готино и гордо. Тя беше удивена от мен, постоянно ми сипеше комплименти. По едно време ми стана неудобно заради повтарянето на комплименти", каза той.

"Наистина съжалявам за постъпката си. Не е редно", заключи боксьорът.

А Дженифър Равало обясни, че е получавала съобщения от Кубрат Пулев, неговия брат и неговата приятелка в социалната мрежа Instagram. В тях тримата казвали, че имат още видеоклипове с нейно участие, и че Кобрата ще направи всичко, за да изчисти името си. 

"Искахме да му отнемем правата, защото не мисля, че той съжалява за това, което е направил", заяви Суши. Комисията гласува предложението при поредно подобно провинение в рамките на изпитателния срок от 3 месеца, лицензът на Пулев да бъде отнет до живот.

След изказването на Пулев думата взе адвокатът на Джени Суши - Глория Олред. Тя опроверга думите на Кобрата, като заяви, че до момента той не се е свързвал с клиентката ѝ, за да ѝ поиска извинение. Юристката акцентира на това, че между Суши и Пулев няма как да е възникнало приятелство, тъй като двамата са се запознали в деня преди боя на българина с Дину. Колкото до видеата, които бяха разпространени от щаба на Пулев от партито в лобибара на хотела, Олред подчерта, че те в никакъв случай не променят фактите. Заседанието продължи с въпроси, от страна на членовете на комисията към Пулев: "Не смятам, че трябва да се разплача, за да ми повярва (бел. ред. – Джени Суши), че се извинявам от сърце и душа. Извинявам се на хората, които видяха тази целувка, тоест на целия свят“. "Много жени снимайки се с мен, след този случай, вече искат целувки“, допълни боксьорът, цитиран от Гонг.
Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: