Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бербатов отписа Локо за титлата, похвали Стоичков, каза за Камбуров и пенсионира Венци Стефанов
Автор: Екип Ruse24.bg 09:41 / 13.02.2021Коментари (3)1356
©
Най-успелият български футболист през 21-и век - Димитър Бербатов, използва своя официален сайт вчера, за да говори за последните важни теми във футбола по света и у нас. Бербатов отговори остро на президента на Славия Венцеслав Стефанов, иронизирайки, че босът на "белите" "знае всичко". 

Берба коментира и Мартин Камбуров, както и темата за допускане на фенове по стадионите и рождения ден на Христо Стоичков.

Христо Стоичков на 55

Пуснах му SMS за празника и му пожелах само да е здрав, нищо повече! Имах удоволствието да работя с Ицо, когато ми беше треньор в националния отбор. Разбирахме се чудесно и той ми даваше свобода да изразявам себе си на терена! Държим връзка и още го чакам да ми вземе интервю. 

Подновяването на българското първенство - очаквания за битката за върха, борбата за Европа и за оцеляване в Първа лига

Българското първенство се поднови днес. Дано станем свидетели на интересни и завързани двубои с качествен футбол за нашите стандарти. Претендентите за титлата според мен са "Лудогорец" и ЦСКА. Като изявения фаворит е "Лудогорец". Участието в Европа дава възможност на нашите отбори и играчи да покажат на какво са способни пред по-голяма аудитория и може би някой от играчите да бъде продаден, стига да покаже добри игри. Битката за оцеляване също ще бъде интересна и завързана, като всички отбори в опасност изразяват своята увереност и самочувствие, че ще запазят мястото си в Първа лига. Дано подплатят думите си с игрите си на терена! Защото на думи всички сме силни!

Фенове настояват публика да бъде пусната на българските стадиони

Много деликатна тема! От една страна имат право, тъй като се пускат зрители на други събития, и то на закрито! Но от друга - видяхме, че за съжаление не сме от най дисциплинираните фенове и веднага се получава скупчване на много хора на едно място. Ако може да се гарантира, че няма да има подобно нещо, може би трябва да се пробва, примерно с допускане на публика до 30% от капацитета на стадиона. Но не се ли спазват мерките, вината ще бъде пак на феновете и стадионите пак ще бъдат затворени!  

Мартин Камбуров се завърна в "Берое". На 7 гола е от рекорда на Петър Жеков. Ще успее ли на 40 г. да го подобри?

Изненадващ трансфер - поне за мен, но е факт. Респект за Марто, който на 40 години продължава да играе професионален футбол. Мисля, че ще подобри рекорда. И му стискам палци. Петър Жеков е един от най-голямите голмайстори в България, дори може би най-големият. Но идва момент, в който почти всеки рекорд бива подобрен. Трябва да се радваме и уважаваме професионализма и целеустремеността на хората, които чупят рекорди!

Поредните пресконференции/интервюта/изказвания на Венци Стефанов - "аз знам всичко и съм последна инстанция за всичко"

Изявите му показват колко е объркано всичко в някои сфери на живота. И колко страх има, ако аз или други хора тръгнат да влизат в управлението на футбола ни! Защото аз символизирам промяната, а тя не се иска и не се търси от определени хора! И нормално, Венци мина 70 години и няма място в следващия Изпълнителен комитет. Но всъщност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изявленията му, когато говори за други хора, толкова често се чува откровен расизъм, дискриминация, лъжи, че се чудя как му дават поле за изява? 

Да вярваш на думата на този човек, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф! Само питайте някои от неговите футболисти или бивши треньори!

Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора, за които злобата и интригите са ежедневно занимание. "Майната ви", която видяхме че се получи пак преди известно време, точно поради същите причини. И пак ще се случи, ако се продължава по същия начин.
Още по темата: общо новини по темата: 160
25.05.2021
12.05.2021
10.05.2021
08.05.2021
07.05.2021
28.04.2021
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 16.02.2021 г.
0
 
 
И откога тази мижитурка изхвърлена отвсякъде е фактор?!
0
 
 
Титла се печели, когато имаш висок бюджет, селекция и най-вече организация! Локомотив няма как да е претендент за титлата, защото няма нищо от тези изисквания. Въпреки това, постигнатото от Локото до момента е повече от впечатляващо! Важното е да сме в топ-6 след 10 кръга. Всичко останало е бонус! Всички черно-бели привърженици сме горди с отбора си, каквото и да стане! За 2 години изпитахме толкова много радост....САМО ЛОКО!
0
 
 
Най-хубавите неща стават, след като те отпишат и "спецовете" не те слага в сметките. Справка, финала на финалите с Ботев и финалите с ЦСКА за Купата и с Лудогорец за Суперкупата. Нека ни отписват, НИЕ СИ ТРУПАМЕ КУПИЧКИТЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: