Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Бруно шашна с първото си изказване след уволнението
Автор: Стойчо Генов 12:46 / 30.03.2021Коментари (16)1285
© Ruse24.bg
Бившият треньор на ЦСКА-София Бруно Акрапович проговори за първи път след като бе освободен от клуба. Босненецът прояви особения си характер и заяви, че ако не е бил уволнен, отборът му на 100 процента е щял да спечели Купата на България. Освен това Бруно смята, че една от поставените му цели била заемането на второ място в шампионата, което едва ли отговаря на истината.

"Не съжалявам, че станах треньор на ЦСКА. Това е най-силният отбор в България. Целта бе отборът да е на второ място и да спечели Купата на България. За съжаление, животът на треньора е такъв. Багажът ти винаги трябва да готов. Стойчо Стоилов ми се обади и за 10 секунди ми съобщи решението на ръководството. Не ми бе обявена конкретна причина за решението. Но го приех. Не съм обиден на никого в ЦСКА. Смятам, че се представихме добре. Можехме да сме по-добри в атака", заяви Бруно Акрапович пред Нова телевизия.

"Нито един треньор не иска да се разделя с най-добрите си играчи. Клубната политика е такава. Надявах, че ще вземем качествени заместници на Али Соу и Валентин Антов. Взехме играчи, но им е нужно време. Не съм имал проблеми с играчите. Четох какво се пише. Имахме хубава атмосфера в съблекалнята. В последно време аз си комуникирах с Даниел Ганчев. Имаше напрежение след като Гриша Ганчев обяви, че се оттегля с клуба. Опитах да го туширам. Няма да кажа лоша дума за ръководството на ЦСКА. Стискам палци отборът да вземе Купата. Ако аз бях начело, това 100% щеше да се случи", завърши Бруно Акрапович.
Още по темата: общо новини по темата: 160
25.05.2021
12.05.2021
10.05.2021
08.05.2021
07.05.2021
28.04.2021
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалко за кратко получаваната огромна заплата....Бравосс!!!
+3
 
 
Митко Илиев го направи треньор.Митко Илиев най-добрия български футболист. Брунко имаше късмет, че го имаше в отбора и го спасяваше в мачовете. Бруновото тире си повярва , че е нещо. Шматка. В момента Локомотив Пловдив има треньор, истински треньор. ЛОКОМОТИВ Пловдив ИГРАЕ, НАЙ -КРАСИВИЯ И УДОВОЛСТВИЕ ЗА ОКОТО ФУТБОЛ ВЪВ България!!!
0
 
 
Мълчи и се потапяй бе, тъпак ! Нали цска-ловеч-етрополе ти беше, като Байерн Мюнхен...яде ли му главата бе нещастник ?!? Аре, пали и изчезвай! Гнусен предател такъв!
-2
 
 
Бруно, връщай се, чакаме те ! Ще ти се извиним чи та псувахми, ръцете ще ти целувами, и гумите на колата ти ше целувами .саде локо, саде бай Арапович , саде дон Крюшо , юруууууш
+3
 
 
Бруно,по-добре първи на село,от колкото втори в Рим!Та,защо слезе от влака?Да си беше в локото,/ботевист съм/с по-малка заплата,но за по-дълго време...Сега,носи поздрави на Нидерландия и твоя сънародник!
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 30.03.2021 г.
0
 
 
Абсолютен глупендер!
+5
 
 
Що си сра на късмета само това не знам.
+5
 
 
Бруно , Бруно , предателите винаги си получават заслуженото . Кой по-рано , кой по-късно . При теб-още по-рано . А можеше да си постоянна и неоспорима величина в Локо !
+6
 
 
ЦСКА Ловеч най великия отбор ха ха ха отбор на 5 години но на продажниците за ПАРИ това и е наградата хайде БРУНО ЧАО ЧАО ЧАОО
+5
 
 
Стандартни "али бали" от един разочарован човек. Пък той нека си говори, че не съжелявал.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: